недеља, фебруар 25, 2024
NaslovnaPOLITIKASDP BRINE O SVOJIM GRAĐANIMA predstaviljen program za zaustavljanje daljeg propadanja Prijepolja

SDP BRINE O SVOJIM GRAĐANIMA predstaviljen program za zaustavljanje daljeg propadanja Prijepolja

Lista „Zajedno za Prijepolje” nastavlja predizbornu kampanju tražeći od aktuelne vlasti da građanima, a i njima, odgovore na pitanja koja su odštampali na flajerima.

„Pitanja se odnose na sve ono što oni nisu hteli, nisu želeli ili nisu bili sposobni da urade i što je našu opštinu dovelo u situaciju mogu reći katastrofalnu i nikada gora u savremenoj istoriji Prijepolja”, rekao je predsednik OO SDP-a i prvi na listi Esad Hodžić-

Samira Ćosović kandidatkinja za narodnu poslanicu u republičkom parlamentu i odbornica u opštinskom parlamentu pročitala je najznačajnija pitanja.

„Zašto je opština Prijepolje za četiri godine sa prvog mesta razvijenosti u regionu pala na poslednje, zašto su se građani opštine obmanjivali da će deponija Stanjevine odmah biti zatvorena i da Slovenci odmah čekaju da ulože milione za taj projekat, zašto se most u Šarampovu gradi pa ruši i tako tri godine, a znamo da je most kod Doma kulture završen za šest meseci. Za čiji interes je građen auto-put do Slanog blata koji je do sada koštao 230 miliona dinara, zašto je narod obmanjivan da će se otvoriti rudnik u Čadinju koji će zaposliti stotine radnika, zašto nisu ispunjena obećanja o izgradnji zatavorenog bazena u OŠ Vladimir Perić Alter, kao ni sportskih terena na Кolovratu i rekonstrukcije škole u Ivanju. Zašto ste dali 20 miliona našeg novca televizijama Sandžak i Priboj i koga one informišu o događajima u našoj opštini, zašto ste iz opštinskog budžeta dali 80.000 evra za halal sertifikat kafićima i restoranima i kakvu korist od toga imaju građani Preijepolja”, rekla je Ćosović, a izmeđz ostalih pitanja je i zašto se zgrada opštine rekonstruiše četiri godine i zašto se ne poštujete državu i ne postupi se po pravosnažnoj sudskoj presudi u vezi sa nezakonitim imenovanjem direktorice Centra za socijalni rad.

Кako je Hodžić naveo niti oni niti građani ne očekuju da će se vlast posebno osvrnuti na ova pitanja.

„Lista Zajedno za Prijepolje je lista odgovornih, radnih i dobronamernih ljudi. Mi smo pripremili listu predloga, projekata i investicija, i ako dobijemo poverenje od građana, mi ćemo na njima ubrzano raditi kako bi smo zaustavili dalji pad i obezbedili razvoj opštine”, kazao je Hodžić.

Tanja Svičević kandidatkinja za odbornika navela je planove i ciljeve gde su između ostalih navodi i zatvaranje deponije Stanjevine i divljih deponija na celoj teritoriji opštine, izgradnja pristupnih saobraćajnica na novom mostu, zaustavljanje neracionalnog i neodgovornog trošenja budžetskog novca, rešavanje problema pasa lutalica, hitan završetak mosta na Šarampovu. Izgradnja trafostanice u Vinickoj kao uslov za rešenje problema elektrosnabdevanja privrede i brojnih domaćinstva kao i mnoga druga. Кonferenciji je prisustvovao i Armin Mujazinović potpredsednik IO SDP-a i koordinator liste za Brodarevski kraj.

Inače, iza liste „Zajedno za Prijepolje – Rasim Ljajić“ stoji koalicija tri političke partije, Sandžačke demokratske partije, Socijaldemokratke partije Srbije i Liberalno-demokratske partije. Na listi nalazi se 41 kandidat i kandidatkinja a na lokalnim izborima nastupiće pod rednim brojem 5.

SDP BRINE O SVOJIM GRAĐANIMA!
•Sanacija puta u Ratajskoj!Фотографија корисника SDP Prijepolje

•SANACIJA PUTA U SELU MRDACI!•

Фотографија корисника Sdp Brodarevo

•SANACIJA PUTA U SELU KULA!

Фотографија корисника SDP Prijepolje

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR