Sutra i u sredu očekuju se kratkotrajne vremenske nepogode, jak vetar, pojava grada i veća količina padavina

0
207

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se sutra i u sredu očekuju kratkotrajne vremenske nepogode, jak vetar, pojava grada i veća količina padavina.


U većini mesta pašće od 20 do 40 milimetara za 24 sata, a lokalno i više.

Sutra će u Srbiji biti promenljivo oblačno, ponegde sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima. Kasno posle podne i uveče na zapadu i jugozapadu, a tokom noći i u ostalim predelima jace naoblacenje sa kisom, pljuskovima i grmljavinom.

Lokalno se očekuju kraće vremenske nepogode, jak vetar, pojava grada i veća količina padavina. Vetar će biti slab do umeren, severoistočni, tokom noći u severnim, zapadnim i centralnim predelima severni. Jutarnja temperatura od 12 do 16 stepeni, najviša dnevna 22 do 29 stepeni.

339098 vreme iff - Sutra i u sredu očekuju se kratkotrajne vremenske nepogode, jak vetar, pojava grada i veća količina padavina

RHMZ printscreen

U Prijepolju će biti promenljivo oblačno, u pojedinim delovima opštine kratkotrajna kiša ili pljusak. U toku noći jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i većom količinom padavina. Vetar će biti slab do umeren, severoistočni, u toku noći severni. Jutarnja temperatura oko 16 stepeni, najviša dnevna oko 24 stepena.

339097 uto1 iff - Sutra i u sredu očekuju se kratkotrajne vremenske nepogode, jak vetar, pojava grada i veća količina padavina

RHMZ printscreen

U sredu će biti pretežno oblačno, mestimično sa kisom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Lokalno se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode, jak vetar, pojava grada i veća količina padavina. Posle podne i uveče u severnim, tokom noći i u zapadnim i centrajnim predelima prestanak padavina i razvedravanje.

339096 sre2 iff - Sutra i u sredu očekuju se kratkotrajne vremenske nepogode, jak vetar, pojava grada i veća količina padavina

RHMZ printscreen

U četvrtak u većini mesta pretežno sunčano, samo će na jugu i istoku veci deo dana biti oblačno mestimično sa kišom.

Uveče prestanak padavina, tokom noći na petak razvedravanje. Zatim pretežno sunčano i malo toplije. U nedelju i početkom naredne sedmice promenljivo ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply