Marketing

Na Internet portalu se možete oglašavati na više načina: banner-om, promotivnim tekstom, kampanjom, linkom u meniju… Dalje, možete biti sponzor nekih od sekcija na sajtu. Možda želite jedan, ili seriju PR tekstova… Spremite svoj zahtev i javite se za dogovor oko cene oglašavanja i tehničkih detalja.

Standardna ponuda

Pojedinačni PR tekst (sa tehničkim parametrima koje dogovorimo – broj slika, linkova, dužina…) košta 12,000,00 din. Za serije tekstova se dogovaramo, jer u takvom slučaju sve zavisi od obima saradnje.

Postoji još jedna mogućnost. Ako želite da budete sponzor “Prijepolje info”onda dobijate mesto desno gore na svim stranicama sajta (gde sada stoji Google reklama) i to vredi 200 EUR za mesec dana (sa dodatnim popustima za duži period).

Oglasi i uslovi

Svi oglasi mogu biti ili statični (fiksni, samo jedan oglas na jednoj poziciji), ili rotirajući (više oglasa na jednoj poziciji koji se menjaju sa svakim učitavanjem stranice) – po Vašem zahtevu i želji. Oglase izrađujete sami ili ih, po dogovoru, mi izrađujemo za Vas. Oglasi mogu ići na standardnim pozicijama iz ponude, ili na nekom mestu koje Vi izaberete. Sve cene oglašavanja ćemo dogovoriti u zavisnosti od pozicije, dužine oglašavanja i drugih parametara.

Od ostalih uslova postoje samo dva:

  • ne emitujemo banner-e koji oglašavaju pornografiju, političke stranke, političare, kriminalce, kladionice, kockarnice, multilevel šeme, religijske i verske grupe, i druge slične neprihvatljive sadržaje (koje ocenimo kao takve).
  • ukoliko Vaš banner reklamira nešto što se može shvatiti kao konkurencija naše firme (sajt takvog profila ili sl.), sve cene su veće tri puta

Način plaćanja: virmanski, ili uplatnicom na naš račun, prema srednjem kursu NBS na dan izdavanja računa.

Sve druge informacije koje su Vam potrebne možete dobiti ako pošaljete mail sa svojim zahtevom na adresu prijepoljeinfo@gmail.com

Predlažemo oglašavanje na našim portalima i socijalnim mrežama cena po dogovoru pod uslovom da nam niste konkurencija…

1. https://demon.rs

2.https://prijepoljeinfo.rs/

3.https://zakucuibastu.rs/

4.https://infoshop.rs/

5.https://onlineoglasi.rs/

6.https://www.delovizatestereitrimere.rs/

7.https://pardon.rs

8.https://dmdalati.wordpress.com/