среда, јун 19, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEPrijepoljke oduvale Lajkovac

Prijepoljke oduvale Lajkovac

Još jednom su naše devojke ove takmičarske sezone pokazale da „boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka“ i već drugi put u roku od godinu dana nanele težak poraz ekipi Železničara iz Lajkovca na njihovom terenu..

Nisu vredeli ni pritisci na sudije što sa tribina, što sa klupe protivničke ekipe, ni diskutabilni faulovi dosuđeni najboljoj sportistkinji Prijepolja Nataši Bučevac. Opet se takav odnos prema jednom sportisti tog kalibra pokazao kontraproduktivanim pa je Nataša prosto zatrpala koš protivnica ubacivši 50 poena od čega 4 trojke!!!A kad je Nataša malo zastala sa rešetanjem koša protivnica na scenu je stupila nepredvidiva Jelena Đurović/11p/ sa 3 tojke da „oladi“ protivničke navijače i temperamentnog trenera i odvede svoj tim na nedostižnu razliku.

Фотографија корисника ŽKK Mileševka

Odlično je odigrala i Melanija Dragutinović koja je pored 21 poena zabeležila i veliki broj asistencija i osvojenih lopti. Standardno dobra je bila Edina Mukladžija/4p/ a posebno raduje činjenica da u našem klubu stasava novi biser srpske košarke, mlada Sofija Cvijović/12p/.Sa nepunih 14 godina je jedan od nosilaca igre svoje ekipe.Ne treba zaboraviti ni Nikolinu Aksentijević/4p/, Adelisu Ganihodžić/6p/, Danku Šunjevarić, Jovanu Mandić i Saniju Ribić.

Sve u svemu ŽKK Mileševka ima i sadašnjost i budućnost i ogroman motiv da pokaže sportskoj , i ne samo sportskoj javnosti da je bila ogromna greška što ovaj tim nije adekvatno podržan i što mu nije omogućeno da igra Drugu žensku ligu Srbije, nacionalni rang, kad je već izboren plasman. Opravdanja za diskriminaciju jednog zdravog, ženskog sportskog kolektiva nema i ovog puta to nećemo dozvoliti. Sledeće nedelje naša ekipa je domaćin ekipi OKK Užice.

Фотографија корисника ŽKK Mileševka

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR