четвртак, мај 23, 2024
NaslovnaINFOUŽAS KOD NOVE VAROŠI: Dečak (13) poginuo dok je sa ocem pripremao...

UŽAS KOD NOVE VAROŠI: Dečak (13) poginuo dok je sa ocem pripremao ogrev za zimu VELIKA TUGA U KUĆANIMA

Dečak (13) iz sela Kućani kod Nove Varoši nastradao je u sredu u popodnevnim satima nakon što se prevrnuo traktor kojim je njegov otac Paun P. izvlačio drva iz obližnje šume.

Nastradali dečak se prema nezvaničnim saznanjima lokalnih medija u trenutku prevrtanja nalazio na prikolici koja ga je priklještila i ubila.

Nesrećni dečak živeo je sa ocem i mlađim bratom, a 1. septembra trebalo je da krene u osmi razred. Paun P. porodicu je izdržavao radeći na pilani.

Ne sluteći kakva će ga tragedija zadesiti, otišao je u sredu nakon posla sa sinom u šumu u nameri da pripremi drva za zimu, koja u ovim krajevima zna da bude i te kako duga i hladna.

Međutim, pod još nerazjašnjenim okolnostima, traktor sa prikolicom koji se nalazio na strmini prevrnuo se i dečaku, koji nije uspeo da iskoči sa prikolice, nije bilo pomoći.

Tačan uzrok tragedije koja je potresla celo selo utvrdiće policija i tužilaštvo.

Inače, pre nekoliko godina Paunova supruga i majka dvojice dečaka, ostavila ih je i predula se u susedno selo. Od tada otac je brinuo o deci i izdržavao ih radeći najteže fizičke poslove.

(Kurir.rs/PP media/Foto:Ilustracija)

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR