уторак, јун 25, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJESPORTSKI SAVEZ PODELIO PRIZNANJA ZA NAJBOLJE PRIJEPOLJSKE SPORTISTE U 2018

SPORTSKI SAVEZ PODELIO PRIZNANJA ZA NAJBOLJE PRIJEPOLJSKE SPORTISTE U 2018

I sala u Domu Kulture bila je mala za praznik sporta koji se sinoć desio u našem gradu.Veliki broj sportista i ljubitelja sporta došao je da pozdravi najbolje u sportu Prijepolja, kao i goste i legende sporta iz Prijepolja. Skup je pozdravio Predsednik sportskog saveza Milovan Milicevic;
 – Proteklu godinu su obeležili uspesi i dobri rezultati pojedinaca i kolektiva iz sportske porodice Prijepolja i da svake godine beležimo po jedan iskorak napred u razvoju sporta i sportske i fizičke kulture u našem gradu. U dobrim rezultatima prednjačili su KK „Mileševac“ , ŽKK „Mileševka“, KMF „Župsi rubin“ i FK“Jasen“koji su najozbiljniji kandidati za plasman u viši rang takmičenja u svojim ligama. Sportisti Prijepolja su imali uspešan nastup na 55. MOSI Priboj 2018. gde smo  zauzeli 4. mesto u muškoj i ženskoj konkurenciji kao i u generalnom plasmanu.Sportski savez Prijepolja i sportisti su svojim nastupom i ponašanjem su uspeli da isprave bruku koju su pojedinci iz paralelnih struktura sporta u Prijepolju pokušali da prirede na skupštini  MOSI pred sam početak igara. Samo prisebnošću i odličnom reakcijom domaćina Priboja  agresivno i nedolično ponašanje pojedinaca koji su pokušali svoje frustracije i skandalozni nastup iz Prijepolja da prenesu pred predstavnike 30 opština učesnica MOSI jer je sprečeno i tako zaustavljena blamaža našeg sporta i grada.
Naši rezultati, poštovanje koje su nam ukazali domaćini i svi učesnici igarasu najbolji pokazateljda smo na pravom putu kao grad koji je osnivač i prvi domaćin MOSI.
Naša sportska porodica uvećana je 2018. godine za još jednog člana odnosno Atletksi klub Prijepolje koji je već okupio  više od 40 članova uzrasta od 5 do 20 godina.Večerašnja priznanja kao i sve što radimo u interesu prijepoljskog sporta garant su da ćemo za predškolski, školski, omladinski ženski i rekreativni sport obezbediti siguran razvoj,stabilno  finansiranje programa sportskih udruženja i razvoja sporta, fer pleja i olimpijskog duha mladih Prijepolja .
Na kraju još jednom Vam se zahvaljujem svima što ste svojim trudom i ponašanjem predstavljali Prijepolje na najbolji mogući način i tako doprineli da naš grad stvarno ostane grad mladih i sporta istakao je Milićević..
                
     Prvi nagrađeni su bili lokalna samouprava, sponzori i medijske institucije. Ispred lokalne samouprave skup je pozdravio većnik za sport Nebojša Žunić. Drugo nagradjeni su legende Prijepolja koji vrše promociju Prijepolja u sportu. Ispred legendi skup je pozdravio Jovo Cakovic proslavljeni odbojkaš i jedan od trenera reprezentacije Srbije. Cakovic se zahvalio na priznanju koje mu je jedno od najdražih zato što dolazi iz Prijepolja i pored emotivnog govora uručio je O.K.,,Trenteksu,, lopte dar Odbojkaškog Saveza.
I naravno glavni nagrađeni sportisti su pokupili najveci aplauz prepune sale.

Najuspešniji trener– Nebojša Ružić

Najuspešniji sportista–Hamzić Emir

Najuspešniji sportista rodom iz Prijepolja -Tarik Hadzalić

Najuspešnija sportistkinja–Nataša Bučevac

Najuspešniji sportista , osoba sa invaliditetom u oblasti sporta- Hamed Podbićanin

Najuspešnija muška ekipa–F.K.,,Jasen,,

Najuspešnija ženska ekipa–Ž.K.K.,,Mileševka,,

Najistaknutiji pedagoški radnik u oblasti sporta –Sanela Kukuljac

Za izuzetnu dugogodišnju aktivnost –Samir Oković

Najuspešniji najmladji sportista-EMINA KAJEVIC

Najuspešniji sportista do 14 godina–Ognjen Matović

Najuspešniji sportista do 18 godina–Teodora Brzaković

Najuspešnija osnovna škola u sportu–O.Š.,,Sveti Sava ,,Bostani,,

Najuspešnija srednja škola u sportu–Gimnazija

 

U ime najboljih u Prijepolju zahvalio se Dr.Krpovic Milan predsednik KK.,,Milesevke,, A najveci aplauz i euforiju izazvala je svojim obecanjem da ce biti najbolja sportistkinja jednog dana i da ce predstavljati Prijepolje na Olimpijskim igrama Kajevic Emina najmladja sportistkinja Prijepolja i članica Atletskog Kluba,,Prijepolje,, Sama slika dodele nagrada je očigledan znak da Prijepoljski sport je iskoračio jedan korak napred i nadamo se i ove godine jos boljim rezultatima.

Dobitnik plakete za doprinos razvoju sporta u Prijepolju je i naš portal Prijepolje Info

Prijepolje Info
PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR