четвртак, јун 13, 2024
NaslovnaINFOПосле Бара, Бродарева и Скокућа радови на реконструкцији пута почели и у...

После Бара, Бродарева и Скокућа радови на реконструкцији пута почели и у Седобру!

Kандидат за председника општине Драго Попадић са сарадницима је данас после Скокућа са својим сарадницима обишао почетак радова на реконструкцији пута у Седобру. Захваљујући иницијативи Попадића у Седобру ће бити реконструисана најкритичнија деоница пута у дужини 700 метара. Реконструкција обухвата комплетно скидање старог и уградњу новог асфалта.

“Настављамо да улажемо у сваки део наше општине. Ми смо пре два месеца обилазили овај путни правац и урадили предмер. Тада смо планирали реконструкцију 200 метара најкритичније деонице а сада смо уз помоћ државе добили да радимо 700 метара. Мештани сад виде да су бацали новац када су га давали неодговорним појединцима који су бетоном попуњавали рупе на овом путу. Ово је само почетак улагања у Седобро. Изградњом путева ћемо повезати сва села и тако побољшати услове који ће утицати на развој пољопривреде и туристичке понуде. Циљ нам је да задржимо људе на својим имањима и да омогућимо услове за повратак оних који су их због лоше инфраструктуре и неразвијености напустили.“ – истакао је Попадић

Ово је после Бара, Бродарева и Скокућа четврти путни правац који је почео да се ради ове недеље у нашој општини. Комплетне радове на свим путним правцима изводе велике грађевинске компаније Путеви Ужице и Нови Пазар – пут.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR