недеља, јул 14, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEPobeda u Pozegi, ŽKK Sloga-ŽKK Mileševka 51-58 za sigurno prvo mesto...

Pobeda u Pozegi, ŽKK Sloga-ŽKK Mileševka 51-58 za sigurno prvo mesto i ponovni plasman u Drugu zensku ligu.

Bio je derbi, pravi.U vrlo korektnoj atmosferi, vodila se žestoka borba dve super-Nataše, naše Bučevac i domaće Filipović. Naša Nataša je ubacila 34 poena, njihova 31, ali nikako ne smemo zaboraviti nemerljiv doprinos ovoj pobedi, večeras sjajne Melanije Dragutinović, njenih 11 poena, odbranu u momentima kad su protivnice opasno pretile da preokrenu rezultat, njene sigurne šuteve sa strane, pogotovo „tricu“.Sve igračice su svoje zadatke obavljale maksimalno korektno, srčano do zadnje sekunde. Bilo je propusta, slabe koncentracije, bespotrebnog gubljenja lopte ali kad je ekipa složna, jedinstvena sve se lakše savladava i ide ka cilju.

Фотографија корисника ŽKK Mileševka
Još jednom smo pokazali da dominiramo u ovoj ligi, još jednom smo dokazali da smo najuspešniji ženski sportski kolektiv Prijepolja, još jednom smo dokazali da zaslužujemo viši rang i da zaslužujemo daleko veću podršku grada nego što je imamo.Još jednom smo dokazali da nismo slučajno prvi na tabeli sa svih 11 pobeda iz isto toliko utakmica!
Protivničkoj ekipi želimo puno sreće i uspeha u nastavku takmičenja.
Ganihodžić 2, Bučevac 34, Dragutinović 11, Cvijović 7, Šunjevarić, Zejak, Đurović 2, Petaković, Aksentijević, Mandić, Mukladžija 2,Matović.
Ovom prilikom apelujemo na nadležne institucije da nam pomognu, da što pre, kao što je to slučaj u drugim gradovima, podele sredstva klubovima kako bi mogli da se takmičimo bez problema, jer treba servisirati troškove sudija, putovanja, termina, hrane…Nemojte čekati da ozeleni trava i da krene da se igra fudbal.Postoje i drugi sportovi, dinamični i vrlo zanimljivi i sigurno mnogo uzbudljiviji od fudbala. Nemamo mi ništa protiv fudbala, ali je postalo simptomatično da se svake godine ponavlja priča i da se sredstva namenjena sportu stavljaju klubovima na raspolaganje tek u aprilu mesecu, kada je sezona košarke, odbojke, rukometa, futsala već završena ili je pri kraju.
Sa nama je sve jednostavno, dodjemo, odigramo, pobedimo.

Фотографија корисника ŽKK Mileševka

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR