недеља, мај 26, 2024
NaslovnaREGIONParezanović: Mediji moraju biti slobodni, a novinari bezbedni

Parezanović: Mediji moraju biti slobodni, a novinari bezbedni

Osvrćući se na aktuelne događaje u Čačku i čitavoj zemlji, poput hapšenja člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke i  predsednika opštine Grocka zbog  sumnji da je bio umešan u napad na novinara jednog portala, narodni poslanik  SNS-a Marko Parezanović je rekao na KZN u Čačku da partijska knjižica ne može nikoga da zaštiti.

„Mediji moraju biti slobodni i novinari bezbedni“, istakao  je Parezanović.

Poruka države je da se napadi na novinare neće biti tolerisani ,,a svi mi“ ,  rekao je narodni poslanik ,,koji se bavimo javnom funkcijom moramo biti  manje osetljivi i više spremni da istrpimo kritike, čak i kada su one neistinite“.

Komentarišući  proteste u Čačku, Parezanović je kazao da ne može ništa  negativno da kaže protiv njih jer je i sam dok je bio opozicija učestvovao u protestima i dodao da  ono što je najvažnije kod proresta,  je kakvu  poruku nose bez obzira na broj  prisutnih.

,,Ali, ovi protesti su besmisleni s obzirom na to kakvu poruku  nose  javnosti. Još je besmislenije to što njihovi organizatori  kriju iz kojih su stranaka“, rekao je Parezanović.

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR