четвртак, јун 13, 2024
NaslovnaUncategorizedНОВА ПОБЕДА ПП 192 ПРОТИВ ВРЛО ДОБРЕ СЈЕНИЦЕ – 3:2 (1:0)

НОВА ПОБЕДА ПП 192 ПРОТИВ ВРЛО ДОБРЕ СЈЕНИЦЕ – 3:2 (1:0)

И синоћ је пријепољска публика (њих око 70) уживала у чарима футсала – брза игра, дуели, шансе, неизвесност, нервоза и још једна победа домаћих. Овога пута савладана је екипа Сјенице – 3:2 (1:0) и поред одсуства четворице играча ПП 192 (Пајевић због црвеног картона, Гојак и Ранитовић због болести и Лапчевић због сплета околности).
Гости су се показали као веома физички спремна екипа, брза, са великим бројем протрчавања и ударцима на гол када год је за то било прилике. Држали су и више лопту у свом поседу, али су „орлови са тромеђе“ били бољи у ономе што се рачуна – у головима.

Повели су наши играчи већ у 5. минуту након једног слободног ударца, када је Цвијовић кратко додао до Думића, а он са половине гостију шаље једну полувисоку дијагоналу на десну страну шестерца Сјенице, према Марачићу, који се одлично сналази хвата полуволеј и погађа на прву стативу – 1:0.

Иако је темпо игре био висок, иако је створено неколико шанси, играло се веома тврдо и резултат се није мењао до краја полувремена.

ПП 192 је удвостручио вођство у 4. минуту наставка поготком Цвијовића, на асистенцију Човића. Гости су покушали да из аута са своје половине пребаце одбрану „орлова са тромеђе“ и Љајићу омогуће „излазак на голмана“, али је лопту грудима на средини терена пресекао Цвијовић, истовремено избацивши „свог“ играча, кренуо ка голу, сачекао да му приђе други противнички играч, а онда одложио десно ка Човићу и кренуо у простор. Човић се стуштио по десној страни и када је на шест метара изашао пред голмана гостију, лево је упослио Цвијовића, који „слабијом“, левом ногом из прве пласира у рашље – 2:0.

Сјеничаци су наставили са нападима, али су играчи ПП 192 добро затварали играче и простор и изгледало је да утакмицу уводе у мирније воде. Тако би можда било, да није било Илхана Богућанина, који у 31. минуту, из слободног ударца са 11 метара шаље пројектил ка голу домаћих, погађа десну стативу голмана Минића, након које лопта затреса мрежу – 2:1.

Уследила је напета завршница која публици није дала да остане мирна. Било је ту, у жару игре и мало грубљих фаулова, али се резултат није мењао све до 38. минута. Думић је извео аут са десне стране у висини шестерца, одлично пронашао Цвијовића на око осам метара од гола гостију, а Цвијовић искористио простор испред себе, одложио лопту на десну ногу, а потом са ивице шестерца мало искоса са десне стране шутирао снажно и прецизно – лопта погађа најпре пречку, а потом завршава у мрежи Сјеничана – 3:1.

Овим је утакмица практично решена иако су Сјеничаци до краја играли са пет играча у пољу. Ипак домаћим играчима је на самом крају пала концентрација, па је Љајић поготком на другој стативи у звук сирене ублажио пораз своје екипе и поставио коначних 3:2 за ПП 192.

Још једном – све честитке нашим играчима на трећој победи и другом месту на табели. Иако ослабљени, сви играчи су дали допринос у овој важној победи. Добру партију је пружио капитен домаћих Новковић који је још једном показао колико његово знање и искуство значе за постојану игру „орлова са тромеђе“.
Наравно, честитке за добру и фер-плеј игру заслужују и наши вечерашњи гости из Сјенице, којима желимо пуно успеха у наставку првенства!Фотографија корисника КМФ ПП 192 Пријепоље - KMF PP 192 Prijepolje

ПП 192 очекује веома тежак распоред утакмица са три узастопна гостовања: KMF Kosjerić, KMF Zlatibor и Лучани, тако да ће пријепољска публика опет моћи да ужива у добром футсалу тек 30.11. или 1.12. против Kmf Šljivići из Ивањице.

ПП 192 је играо у следећем саставу: Dragoljub Beko Minic (1, г), Владета Новковић (10, к), Miroslav Cvijovic (3), Igor Gile Dumic (11), Марко Марачић (33), Aldin Djurdjevic (53), Stefan Covic (5), Душан Рековић (18) и Nikola Kijanovic (4). Представник екипе: Виктор Ратковић.

За Сјеницу су наступили: Mirza Sabanovic (1, г), Adis-Hulija Nalovic (9, к), Адмир Кабаш (7), Ajlan Halilovic (6), Елдин Халиловић (2), Армин Фујуљанин (1), Вахид Јукић (11), Илхан Богућанин (4), Edin Etovic (14), Лазар Радуловић (12). Представник екипе: Dženan Prašović.Фотографија корисника КМФ ПП 192 Пријепоље - KMF PP 192 Prijepolje

Утакмицу је добро водио двојац Enes Kasumovicc из Сјенице и Горан Подрашчић из Пожеге. Делегат је био Dejan Svicevic из Нове Вароши.
Кретање резултата:
1:0 – Марко Марачић (5′)
2:0 – Мирослав Цвијовић (24′)
2:1 – Илхан Богућанин (31′)
3:1 – Мирослав Цвијовић (38′)
3:2 – Елдин Љајић (40′)

ПП 192 очекује веома тежак распоред утакмица са три узастопна гостовања: KMF Kosjerić, KMF Zlatibor и Лучани, тако да ће пријепољска публика опет моћи да ужива у добром футсалу тек 30.11. или 1.12. против Kmf Šljivići из Ивањице.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR