недеља, април 21, 2024
NaslovnaINFOUŽAS, GDE NAM IDU DECA?!

UŽAS, GDE NAM IDU DECA?!

Da je vreme da se zapitamo da li zaista koračamo ivicama svakog posrnuća, najbolje svedoči snimak seksa jednog tinejdž para, dok njihove drugarice sede i snimaju, koji se masovno deli putem Vibera.

Ovog puta se ne radi o „privatnoj arhivi“ neke poznate ličnosti, već je reč  „sedeljci“ četvoro mladih ljudi.

Krajnje zapanjujući prizor u kom dvoje ljudi imaju seks na samo par metara od dve tinejdžerke dok one sede i puše marihuanu. Na snimku se vide eksplicitne scene seksa na kauču, a dok je jedna od njih „u akciji“, druga komentariše drogu koju konzumira.

foto: Profimedia

„Mnogo je slaba ova vutra“, izgovara jedna, dok je drugarica snima premeštajući kadar sa „akcije“ svojih drugara na nju.

Sve vreme ovog šokantnog snimka čuju se stihovi pesme „…dobra si samo kada si loša…“. Na stolu oko kog su „posmatrači“, stoje čaše, kutija cigareta i novčanica od 500 dinara.

Ubrzo ista devojka postavlja pitanje devojci koja i dalje ima seks, „zbog čega ne uzdiše“.

„Kako bre ne ispuštaš nikakve zvukove?“. Druga tinejdžerka ne reaguje na pitanje koje ili ne čuje ili zaista ne želi da odgovori.

U jednom trenutku ona koja snima okreće kameru ka sebi, pući se i pozira, a u pozadini se čuje konstatacija one koja sve vreme posmatra i prati seks svoje „drugarice i druga“.

foto: Shutterstock

„Da vidiš šta bi bilo kad bi on došao gore. Neeee, ne tako, ta je ružna“,  komentarisala je seks svojih drugova.

Na momente izgleda kao da tinejdćerka koja ima seks ne zna da je snimaju, a prisutni komentarišu „kako ona to radi i šta bi bilo bolje da promeni“. Na društvenim mrežama se masovno deli i drugi snimak.

Na momente se čuje smeh, a ona skida duks.

foto: Proffimedia

„Uuuu, da si ti onako kao ker“, čuje se još jedno sugerisanje za menjanje poze.

Sadržaj koji je krenuo da obilazi Viber, nije nimalo naivan, niti se može opravdati samo time da je neko „nemoralan ili promiskuitetan“, ovde je reč o ozbiljnom problemu u koje izgleda da omladina zapada.

 

(Kurir.rs/Telegraf/Foto: Profimedia, ilustracija)

 

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR