U Prijepolju otvoren most u Šarampovu ,a zatvorena deponija Stanjevine

Danas je u Prijepolju značajan dogadjaj za sve gradjane, u jednom danu rešena dva problema otvoren most u Šarampovu,a zatvorena deponija Stanjevine. Pored čelnika opštine Prijepolje,sugradjana,komšija iz Priboja i Nove Varoši ovom dogadjaju je prisustvovala premijerka Srbije Ana Brnabić i ministarka Irena Vujović koja je nosilac i koordinator projekta za deponiju Stanjevine.

mOST6 - U Prijepolju otvoren most u Šarampovu ,a zatvorena deponija Stanjevine

Predsednik opštine Vladimir Babić je prilikom obraćanja istakao da je ovo veliki dan za Prijepolje, kao i zahvalnost susedima Optini Nova Varoš i Priboj. Takodje je i naglasio rešavanju ostalih problema kao i realizaciji novih projekata koji su dogovoreni prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Govorili smo o problemima i kako da se izborimo sa njim,šta treba mi da uradimo, a šta da nam pomogne vlada Srbije kako bi Prijepolje napustilo krug nerazvijenih opština i da pratimo razvijenu Srbiju. Na sastanku smo govorili pristupnim saobraćajnicama, auto – putu, pruga Beograd- Bar čija je rekonstrukcija u toku,gasifikaciji .Srbijavode će raditi obaloutvrdu u Brodarevu i Zalugu kao i prema manastiru Mileševo gde je planirana i saobraćajnica- rekao je Babić.

mOST10 - U Prijepolju otvoren most u Šarampovu ,a zatvorena deponija Stanjevine

Ministarka Irena Vujović se zahvalila Prijepolju što su bili uporni , zvali i što ste nam ukazivali na problem koji Vas muči više decenija.Takodje je istakla da joj je veoma drago što u susret velikog dana za opštinu može da obidje realizovane projekte.

mOST9 - U Prijepolju otvoren most u Šarampovu ,a zatvorena deponija Stanjevine

Poštovani stanovnici Prijepoljja ,drago mi je što sam danas sa vama.Ovo mi je prvi pit da sam u Prijepolju.Sve su rekli pre mene i predsednik opštine i ministarka tako da meni nisu ostavili mnogo da pričam.Ja sam želela samo da Vas pozdravim,želela sam da vam kažem da je prvi sastanak koji sam imala sa ministarkom Irenom Vujović bio samo na temu deponija Stanjevine.Rekla sam da to moramo da završimo i da je to jedina stvar koju moramo da završimo kompletno.Toliko smo obećavali ljudima , toliko puta su me vaši narodni poslanici pitali kada će da bude završeno.Znam da je preko pedeset godina to muka za Vas ,a sramota za nas.I sada kada je završeno morala sam da dodjem da vidim – rekla je premijerka .

mOST8 - U Prijepolju otvoren most u Šarampovu ,a zatvorena deponija Stanjevine
mOST4 - U Prijepolju otvoren most u Šarampovu ,a zatvorena deponija Stanjevine

Mirjana Dosković Prijepolje INFO

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply