петак, април 19, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJETuristička organizacija među najboljima na sajmu turizma u Kragujevcu

Turistička organizacija među najboljima na sajmu turizma u Kragujevcu

U subotu, 26. novembra, dodelom nagrada i prigodnim zabavnim programom završen je osmi Sajam turizma i seoskog turizma i četvrtog sajma zimnice u Kragujevcu. Na svečanom zatvaranju, uz prigodan kulturno umetnički program, podeljene su i nagrade najuspešnijim izlagačima.Screenshot_2019-12-01 TURISTIČKA ORGANIZACIJA NA SAJMU TURIZMA U KRAGUJEVCU(1)

Turistička organizacija Prijepolje nastupila je u okviru štanda Turističke organizacije regije Zapadna Srbija. Brojne posetioce privukla je jedinstvena ponuda našeg kraja sa netaknutim prirodnim oazama, stazama koje vode do drevnih spomenika poput manastira Mileševe, srednjovekovnog grada Mileševca, Sahat kule i Katoličke crkve. Poseban akcenat je stavljen na promociju kategorisanih domaćinstava.

http://www.topsrbija.com/images/3_topsrbija_2018-11-02_08-43-27.JPG

 

O najlepše uređenom originalnom prostoru, odlučivao je žiri u kome su bili Nebojša Stefanović, šef tehničke službe “Šumadija sajma”, Pavle Đukić, diplomirani turizmolog iz TOS-a i Aleksandar Lepojević, koji radi na poslovima dizajniranja štandova i promo materijala u GTO “Kragujevac”. Prema njihovoj oceni, prva nagrada za najlepši štand pripala je Turističkoj organizaciji Trebinja, druga TO Despotovac, a treća TO Paraćina.

Prema zajedničkoj proceni najbolju prezentaciju i prvu nagradu za promociju na Sajmu dobila je Regija Istočne Srbije – Donje Podunavlje, drugu nagradu dobila je TO Kruševca, a treća nagrada pripala je Centru za kulturu, turizam i sport iz Knića.

Srodna slika

Informativno propagandni materijal, ocenjivali su Šimšić Jovan, diplomirani grafički dizajner i saradnik GTO “Kragujevac” i Vuković Ivan iz TOS-a. Prvu nagradu za četiri tipske kompleksne informativne brošure, dobila je Nacionalna turistička organizacija Makedonije, drugu nagradu dobila je TO Niša, a treću nagradu TO Herceg Novi, za komplet informativnih brošura o smeštajnim kapacitetima i kulturno istorijskim znamenitostima.

Posle tri dana dobro organizovanih promocija, prezentacija i edukativnih radionica, zadovoljni su i posetioci i izlagači. Uručenjem nagrada završen je osmi sajam turizma i seoskog turzima u Kragujevcu, koji je ove godine u hali “Šumadija sajma“ okupio preko 120 izlagača iz Makedonije, Republike Srpske, Crne Gore, Srbije i Federacije Bosne i Hercegovine.

Rezultat slika za sajam turizma Kragujevcu

Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR