четвртак, фебруар 29, 2024
NaslovnaINFOŠOK-OBRT U PRIJEPOLJU! Pit bul koji je napao dete nije moj nego...

ŠOK-OBRT U PRIJEPOLJU! Pit bul koji je napao dete nije moj nego lutalica?! Devojčica (7) ima traume, ne spava i ne jede

PRIJEPOLJE – Devojčica iz Prijepolja koju je pre nekoliko dana u blizini kuće u kojoj živi napao razjreni pit bul, otpuštena je na kućno lečenje, ali prema rečima njenog oca dete i dalje ima traume, slabo spava i slabo jede.

„Dete je konačno izašlo kući, važno je samo da je živa i zdrava. Mi smo slučaj prepustili advokatima, ali su do nas došle informacije da je vlasnik psa negirao da je životinja njegova navodeći da je u pitanju pas lutalica“, kaže za RINU otac devojčice.

On ističe da je zbog te informacije ostao u šoku, jer čitavo naselje je upoznato sa činjenicom da je pit bul koji je napao njegovu sedmogodišnju ćerkicu vlasnički pas, kao i da su do sada bezbroj puta urgirali na mladića da pit bula ne pušta na ulicu bez povoca i korpe.

„Mnogi u ulici su bili u strahu upravo od tog psa, kad god smo apelovali na vlasnika da povede računa on se oglušivao na te molbe. Verujem u državne organe da će rasvetliti ovaj događaj“, ističe otac devojčice.

Prijepoljska policija i tužilaštvo rade na utvrđivanju dokaza, kako je došlo do toga da se pas bez korpe i povodca nađe na ulici i napadne dete. Prema nezvaničnim informacijama, vlasnik psa je u izjavi policiji negirao da poseduje krvoločnu životinju te je tvrdio da pit bul nije njegov već da je reč o psu lutalici. Međutim, ovu tvrdnju opovrgavaju sigurnosne kamere koje su snimile čoveka kako iz svog dvorišta uklanja boks.

Kurir.rs/RINA

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR