четвртак, мај 23, 2024
NaslovnaINFOOdred izviđača “Boško Buha” Prijepolje traži Vaš potpis

Odred izviđača “Boško Buha” Prijepolje traži Vaš potpis

Prijepoljska deca (bar većina) nikad neće upoznati Ravne, Kamenu Goru, Sopotnicu ili Jabuku, a ni kanjon Mileševke i Hisardžik. Neće naučiti da čuvaju naše reke i pušine dok sklapaju prijateljstva za ceo život. Neće jer ne rade prijepoljski izviđači koji su nas godinama vodili na kampovanja po našim najlepšim krajevima. A izviđači ne rade jer su im 2017. zaključali prostorije u Domu revolucije gde su se održavali sastanci i edukativna okupljanja sa našom decom.

Sad treba im tvoj potpis kako bi opet dobili prostorije i radili sa decom i starijim. Možeš potpisati na ovom linku: http://bit.ly/peticijaizvidjaci

Svi smo mi izviđači koji se osećamo lepo kad se družimo u šumi, uz gitaru pored logorske vatre. A i svi smo mi izviđači kad se osećamo poniženo jer moramo ovako da prikupljamo potpise samo da bi nam ovi iz vlasti otkučali jednu opštinsku prostoriju za opšte dobro. Imali smo dve male prostorije (u samom podrumu Doma), koje bi poplavile svaki put kad nadođe Mileševka, ali nismo se žalili. Bolje išta nego ništa. Sad nemamo ništa.

Umesto da dobijemo prostorije gde šarenilo dece krasi prozore, gde se vidi aktivnost, oni su nam dali podrum, a nakon toga nas izbacili i odatle. Klikni na ovaj link da potpišeš: http://bit.ly/peticijaizvidjaci traje ukupno 30 sekundi. Hvala ti na potpisu, jako nam znači. Nakon što upišeš tvoje ime i prezime, treba da potvrdiš tvoj potpis preko mejla i to je to.

Izviđači su organizacija koja postoji u svetu već 114 godina, a u Prijepolju dugih 51 godinu. Svo ovo vreme radimo na ostvarivanju Misije da od naše dece napravimo građane koji će aktivno učestvovati u društvu i raditi na njegovom unapređenju. Hiljade izviđača je svuda oko vas. To su vaši lekari, učitelji, nastavnici, glumci sa malih tv ekrana, komšije, roditelji, bake i deke. Možemo da citiramo brojne poznate ličnosti koje su bile izviđači i koji su pričali o njima, ali oni su daleko od nas. Odred izviđača Boško Buha nema svoje prostorije od 2017. godine i to je doprinelo da kvalitet rada i brojnost opadne. Kako u 2022. godini se navršava  više od pola veka rada u Prijepolju, pomozite nam da neki novi klinci imaju svoj prostor u kome mogu da uče i rastu u dobre ljude. 

Vaši izviđači

Rasim Kečević Starešina Odreda izviđača “Boško Buha” Prijepolje    Kontaktirajte autora peticije

https://www.peticije.online/prostor_za_izviae_-_karta_za_budunost Link za potpisivanje peticije.

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR