субота, април 20, 2024
NaslovnaINFOObuka za prijavljivanje sezonskih radnika

Obuka za prijavljivanje sezonskih radnika

Obukom je predviđeno predstavljanje novog sistema za angažovanje sezonskih radnika u poljoprivredi – pravni okvir, kao i on-line prijava radnika putem e-portala.

Regionalna privredna komora Zlatiborskog upravnog okruga sprovodi projekat Povećanje prilika za zapošljavanje sezonskih radnika u poljoprivredi u okviru kojeg se organizuju obuke za korišćenje portala www.sezonskiradnici.rs. Obukom je predviđeno predstavljanje novog sistema za angažovanje sezonskih radnika u poljoprivredi – pravni okvir, kao i on-line prijava radnika putem e-portala. Obuka je  namenjena prvenstveno zaposlenima u servisnim centrima u jedinicama lokalnih samouprava, poslodavcima iz oblasti poljoprivrede i poljoprivrednim proizvođačima  koji upošljavaju sezonske radnike na svojim pos

Obuka će se održati u utorak 12. marta u 11 sati u velikoj sali Regionalne privredne komore Užice, Dimitrija Tucovića 52, zgrada opštine II sprat.

Projekat se sprovodi u saradnji sa NALED-om uz podršku Nemačke razvojne saradnje GIZ i u saradnji sa resornim ministarstvima (Ministarstvo za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka prava, Ministarstvo poljoprivede i Ministarstvo finansija.

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR