понедељак, фебруар 26, 2024
NaslovnaINFONovo u poliklinici AD PRO MEDICUS PRIJEPOLJE

Novo u poliklinici AD PRO MEDICUS PRIJEPOLJE

AD PRO MEDICUS PRIJEPOLJE prva poliklinika u gradu koja izdaje LEKARSKA UVERENJA!

LEKARSKA UVERENjA

• za zaposlene radnike

• za vozače

• za držanje i nošenje oružja

• ostala lekarska uverenja

Sada možete dobiti lekarsko uverenje za sve potrebe na jednom mestu – od sportskih aktivnosti do školskih zahteva.

Za više informacija ili za zakazivanje termina kontaktirate na 033-710-300

Šumadijska BB – preko puta gradske pijace u Prijepolju

U POLIKLINICI „AD PRO MEDICUS PRIJEPOLJE „

Prim.Mr sci .Dr Dara Savić -Božović (pedijatar – kardiolog)

Domen rada:

klinički pregled,ekg,ultra zvuk srca,holter ekg,holter pritiska,sinkopalnid QST test,dijagnostika šuma na srcu,lečenje i otkrivanje USM,bolesti srčanog mišiča,poremećaja ritma kod dece.

Pregled sportista i davanje saglasnosti za bavljenje sportom,pregled za školu i upis u vrtić kao i pregledi za dalja školovanja.

Pored kardioloških pregleda svi pedijatrijski pregledi i konsultacije za dalje lečenje.

Zakažite pregled za Vaše dete.

Šumadijska BB – preko puta gradske pijace

Gastroenterolog dr.Sladoje specijalista gastroenterologije obavlja preglede i snimanje želudca u poliklinici Ad Pro Medicus u Prijepolju! Ovaj stručnjak za probavni sistem će biti dostupan za pregled i lečenje svih vaših problema s probavom.

Gastroenterološki pregledi su vrlo važni za održavanje zdravlja probavnog sistema, a dr.Sladoje će pružiti najbolju moguću negu i podršku. Ne oklevajte zakažite svoj pregled danas!

Za više informacija ili za zakazivanje termina, kontaktirate na 033-710-300

Šumadijska BB – preko puta gradske pijace u Prijepolju.

U poliklinici ima više renomiranih stručnjaka iz oblasti interne medicine, kardiologije, kardiološki pregled i ultrazvučni pregled srca, pedijatrije, nefrologije, dopler krvnih sudova vrata i ekstremiteta, ginekologije, neurologije, psihijatrije, kućna nega, pregled lekara opšte prakse, onkologa, gastroenterologa , decijeg kardiologa i drugih grana medicine pruža brojne zdravstvene usluge svojim pacijentima.

U poliklinici Pro Medicus građani mogu obaviti brojne laboratorijske analize. Laboratorija je opremljena savremenom opremom i potpuno automatizovana. Na jednom mestu, u najkraćem vremenskom roku, pacijentu se mogu odrediti mnogobrojni biohemijski, hematološki, imunološki, imunohemijski, mikrobiološki i drugi parametri neophodni za postavljanje dijagnoze.

Ljubazno osoblje stoji na raspolaganju putem telefona 033/710-300 , preko facebook stranice https://www.facebook.com/promedicusprijepolje/ internal ili lično u prostorijama poliklinike za sve informacije koje su Vam potrebne.

Opširnije na : https://promedicusprijepolje.wordpress.com/

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR