недеља, јул 14, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJENARUŠEN MIR U PRIJEPOLJU BACANJEM EKSPLOZIVNE NAPRAVE

NARUŠEN MIR U PRIJEPOLJU BACANJEM EKSPLOZIVNE NAPRAVE

Screenshot_2018-11-03 Oslobođenje - (VIDEO) Stravična eksplozija u Prijepolju Bačene dvije bombe na vozila privrednika, por[...]Screenshot_2018-11-03 Oslobođenje

Kako PrijepoljeINFO saznaje jutros oko pola pet su bačene dve  eksplozivne naprave   u dvorište  prijepoljskog privrednika Adnana Mušovića. Na svu sreću ljudskih žrtava nema,  a što se tiče materijalne štete u  eksploziji su uništena dva automobila , a  od požara koji je prouzrokovan  eksplozijom  zahvatio njegovu kuću i  proširio  se na kuću prvog komšije. Prema prvim rezultatima istrage, jedna je bačena na Mušovićev „mercedes“, a druga na „pežo“ koji su bili parkirani u dvorištu. Adnan Mušović je vlasnik špediterske firme, a policiji je jutros ispričao da ne zna eventualni razlog napada i da nije dobijao pretnje. Deo ulice sa kojeg su bačene bombe pokriven je video kamerama sa kojih snimke trenutno pregleda policija u Prijepolju.

Prve komšije, rodbina i prijatelji  su pritekli u pomoć Adnanu i njegovoj porodici u saniranju posledica od  jutrošnje eksplozije .

Screenshot_2018-11-03 STRAVIČNE EKSPLOZIJE U PRIJEPOLJU Bačena 2 molotovljeva koktela u dvorište poznatog biznismena On sko[...](1)

Screenshot_2018-11-03 STRAVIČNE EKSPLOZIJE U PRIJEPOLJU

PrijepoljeINFO

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR