петак, мај 24, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEŽKK Mileševka - Pobeda za oproštaj od prijepoljske publike!

ŽKK Mileševka – Pobeda za oproštaj od prijepoljske publike!

ŽKK Mileševka-OKK Paraćin 72-61 /12-14, 17-13, 19-21, 24-13/.
Teže nego što se očekivalo došli smo do pobede u poslednjoj utakmici pred našom publikom. Očigledno da nas je protivnička ekipa dobro skautirala na prethodnoj utakmici kod njih u Paraćinu ali im to nije bilo dovoljno za iznenadjenje u Prijepolju, a možda smo bili i malo manje motivisani s obzirom da smo i sa porazom mogli da zadržimo lidersku poziciju i plasman u viši rang.
U prvoj četvrtini u „životu“ i rezultatskoj ravnoteži nas je održavala Nataša Bučevac. Desila se i vrlo neprijatna i bolna povreda Melanije Dragutinović, jedne od oslonaca naše ekipe tokom ove sezone, ali je ipak stisnula zube, vratila se na teren i značajno pomogla svom timu da dodje do 17 pobede u sezoni!!! Kada se lomio rezultat dala je i dve trojke pa smo konačno napravili osetniju razliku i mirnije ušli u završnicu utakmice.Edina Mukladžija je vodila veliku bitku na centarskoj poziciji sa dominantnijom protivnicom i, kao i mnogo puta do sada u sličnim situacijama je izašla kao pobednik. Značajna podrška joj je bila i mlada Nikolina Aksentijević da je odmeni i pomogne i vrlo dobro je sve to radila. Danka Šunjevarić je svoj zadatak vrlo korektno obavila. Na kraju, Sofija Cvijović, dete, 14 godina napunila pre nedelju dana a nosilac igre našeg tima. Sve čestitke svim našim devojkama na sjanoj sezoni, na svim pobedama i na ponovnom plasmanu u viši rang, Drugu žensku ligu Srbije, koju ćemo ovog puta igrati svidelo se to nekome ili ne.
Žene u sportu moraju biti adekvatno podržane kako na državnom nivou tako i na lokalnom!
Sve u svemu, mi smo „igricu“ ponovo prešli, ubedljivo, kao nikada do sada što ni jedan prijepoljski sportski kolektiv što nije ostvario,sa svim pobedama, plasirali smo se u viši rang.
Utakmica protiv Gimnazijalca u Pirotu nema nikakav takmičarski značaj kao što ga nije imala ni ova današnja utakmica, ali ćemo mi ispoštovati protivnike i otputovati u Pirot.
Ganihodžić 2, Bučevac 36, Dragutinović 10, Cvijović 15, Šunjevarić, Zejak, Djurović, Petaković, Aksentijević, Mandić, Mukladžija 9, Matović.
Hvala našoj vernoj publici na podršci, hvala roditeljima, naših igračica, hvala našim prijateljima iz sporta: KK Mileševac, ŽRK Prijepolje, OK Trendtex, OK Fap livnica, KMF Župski rubin. Veliko hvala i direktoru i osoblju Prijepoljske gimnazije, Bučevac prevozu, Balkan eko team, preduzeću „Konik“, AB royal, Kukuljac prevoz, Stomatološka ordinacija „Protetika“.

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR