“ŽIVA SAM I ZDRAVA” Oglasila se devojčica iz Nove Varoši

Devojčica Ivana Đ. iz sela Negbine kod Nove Varoši, za kojom traga policija jer se vodi kao nestala, oglasila se danas na društevnoj mreži Fejsbuk u kojoj je istakla, da je zbog nasilja u porodici prebačena na sigurno mesto.

– Ja nisam nestala mene je odvela SOS služba za nasilje nad decom zato što me je otac maltretirao, pa su me sklonili na bezbedno živa i zdrava sam – stoji u postu objavljenom jutros na profilu Ivane Đ, prenosi Telegraf.

Ivana Đ.
Ivana Đ.

Sa druge strane, iz novovaroškog Centra za socijalni rad kažu da SOS služba nije primila nikakvu prijavu za nasilje nad decom, pa osnovano sumnjaju u istinitost posta, koji je Ivana Đ. objavila na društvenim mrežama.

– Služba SOS telefona kada primi prijavu za nasilje, istu prosleđuje nadležnom Centru za socijalni rad i Policijskoj upravu, a mi takvu prijavu od SOS službe nismo dobili. Kontaktirali smo i koordintorku službe SOS telefona i rečeno nam je da nikakve prijave za nasilje nije bilo, niti se imenovana obraćala njima.

Kako pišu mediji devojčica Ivana Đ. (17) iz sela Negbina kod Nove Varoši, za kojom je od četvrtka tragala prijepoljska policija, pronađena je živa i zdrava u selu nadomak Nove Varoši u kući muškarca starog 46 godina, kod kojeg je devojčica svojevoljno boravila.

BLIC / Prijepolje INFO