недеља, мај 26, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEZAVRŠEN RAMAZANSKI TURNIR 2019

ZAVRŠEN RAMAZANSKI TURNIR 2019

Posle tri dana nadmetanja u Prijepoljskoj dvorani spuštena je zavesa na Ramazanski turnir 2019. Pred više od hiljadu gledalaca sva tri dana mogle su se videti sve čari fudbala kako mladjih sekekcija tako i seniora.

U mladjim selekcijama odigrana su zadnji dan finala po godistima 94. godiste i mladji. Od prijavljenih 20 ekipa sa preko 300 klinaca samim njihovim učešćem svi su pobednici. Finalisti su dobili plakete medalje i pehare. U programu su upriličene nagrade za najmladjeg učesnika lige plaketa i lopta ce Turkovic Dinu ostati u dubokom secanju na prve korake u fudbalu.

Nije izostala ni nagrada za damu iz Pribojskog fapa koja se borila na terenu rame uz rame sa njenim vršnjacima. Sto se tice seniorske konkurencije nepamti se jače ekipe na petoparcu zadnjih godina u Prijepoljskoj dvorani.

Pored Pazara, B.polja, Priboja, N.Varosi, Pljevalja i naravno Prijepolja treće mesto zauzela je ekipa Coker iz Priboja, drugo mesto Apartmani Zlatibor iz Prjepolja a pobednicki pehar Colosabau 12 iz N.Pazara.

Najatraktivniji potez,,početnicki udarac na početku finala,, pripao je Emiru Hamziću, Najjbolji strelac Cvijović a najbolji golman Dragoljub Minić iz ekipe Zlatiborski Apartmani , a najbolji igrač turnira reprezentativac Srbije Vukadinović Veroljubić iz N.Pazara.

Odavno Prijepoljska dvorana nije bila punija poklonicima fudbala u Prijepolju sa bogatim fondom nagrada, plaketa, zahvalnica, medalja pripalo je najupornijima.

Fer igra ponasanje publike i aplaudiranjem svakog boljeg poteza, odlicnim organizovanjem turnira uz svu zahvalnost Opstini Prijepolje kao pokrovitelju i svi ucesnici turnira su pobednici izjavio je Milovan Milicevic Predsednik Sportskog Saveza Prijepolje

Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR