недеља, мај 26, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJE(VIDEO) VETAR NOSIO KROVOVE, LOMIO GRANE, GRAD VELIČINE LEŠNIKA UNIŠTIO MALINJAKE! Nezapamćena...

(VIDEO) VETAR NOSIO KROVOVE, LOMIO GRANE, GRAD VELIČINE LEŠNIKA UNIŠTIO MALINJAKE! Nezapamćena oluja pogodila Brodarevo! I Kolovrat sa okolnim mestima bez Struje

Jako nevreme praćeno kišom, jakim vetrom i gradom veličine lešnika zahvatilo je nešto pre 18 časova Brodarevo sa okolinom u opštini Prijepolje.

 

 

VIDEO Brodarevo, moj zavičaj…

Vetar je nosio sve pred sobom i lomio krošnje drveća, a grad je opustošio malinjake i povrtarske useve. Štetu su pretrpeli i pojedini objekti gde su polomljeni crepovi, oštećena je i putna infrastruktura.

 

 

 

VIDEO Brodarevo, moj zavičaj…

Fejsbuk stranica https://www.facebook.com/brodarevskevesti/?ref=br_rs Ubaveštava da usled jakog nevremena koje je  zahvatilo brodarevski kraj.Dalekovod prema Komaranu nema struje, dalekovod prema Gostunu nema struje,polomljeni su pojedini stubovi na niskonaponskoj mreži. Popravke kvarova na dalekovodima i niskonaponskoj mreži najavljeno je za sutra. Doćiće i do prekida mobilne telefonske mreže kada se akumulatori isprazne.

 

 

VIDEO Brodarevo, moj zavičaj…

I na Kolovratu je došlo do prekida električne energije koja je inače postala praksa na prvu kišu ili grmljavinu da struja nestaje više puta u toku dana.

Фотографија корисника Brodarevo SlikeФотографија корисника Nele CmiljanovicФотографија корисника Nele Cmiljanovic

Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR