недеља, април 21, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJE,, VEČE SA IVANOM MILINKOVIĆEM” OD SEPTEMBRA I U PRIJEPOLJU - NOVE...

,, VEČE SA IVANOM MILINKOVIĆEM” OD SEPTEMBRA I U PRIJEPOLJU – NOVE PESME I INTERVJU DAT NAŠEM PORTALU

Vanserijski talenat, specifična boja glasa, emocija koju donosi, svrstale su Ivana Milinkovića među najkvalitetnije muške vokale na našoj estradnoj sceni. Pevač grupe Legende odlučio je da karijeru nastavi kao solista.
Ljubitelji Ivanovog glasa i interpretacije ovih dana u prilici su da poslušaju dve nove numere.

Prvi samostalni singl je pesma ,,Ibar ust’o protiv brega“, koja uz autentičnu ekranizaciju, Ivanov vokal i trubače Dejana Petrovića budi posebnu emociju. Nova energija koju imam pokrenula je u meni ono najlepše što želim podeliti sa publikom. Novi saradnici, muzički raznovrsne numere koje snimam, čine me nestrpljivim za nove susrete sa publikom. Nadam se da će Prijepolje biti mesto u kojem će publika širiti ljubav pevajući moje nove pesme i da će večeri sa publikom iz Vašeg okruženja biti one koje se zauvek pamte, dodao je Milinković za portal prijepoljeinfo.rs.

Druga numera koja je predstavljena publici nosi naziv ,, Svenuće dunje“ i delo je autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević. U pitanju je pop numera, rađena kao moderna verzije sevdalinke, uz zvuke harmonike.
Od septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača. Sa publikom, prelistavaću muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića i mnogih drugih! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”.Vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković u zvaničnom saopštenju._RIS2824
Do tada svi oni koji vole Ivanov rad, mogu pratiti aktuelnosti na društvenim mrežama i
zvaničnim officialnim stranicama: Ivan Milinkovic official.

Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR