среда, мај 29, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEU toku skupštinsko zasednje u Prijepolju – Šantić udaljen sa sednice

U toku skupštinsko zasednje u Prijepolju – Šantić udaljen sa sednice

U maloj sali Doma kulture u Prijepolju održava se 21. sednica na kojoj se našlo sedam tačaka Dnevnog reda.

Odbornici su razmatrali predloge Statuta opštine Prijepolje i Odluke o izradi plana detaljne regulacije za MHE ,,Lipovica” i MHE ,,Vir” u opštini.

Razmatrali su prijedloge Odluka o izmeni i dopuni plana generalne regulacije Prijepolje i Brodarevo.

Pred njima je bilo i razmatranje Izveštaja o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja JКP ,,Lim” za 2018. godinu, kao i razmatranje poslovanja za 2019.

U toku dopunskih tačaka za dnevni red odbornik SDP-a Izudin Santić prijetio je članu opštinskog vijeća Milanu Gačeviću nakom čega je Santić udaljen sa skupštinskog zasijedanja a Gačević sam napustio zasedanje.

Nakon pauze odbornicima se obratio predsednik opštine Dragoljub Zindović.“Hoću da vas zamolim da se držimo reda i poslovnika, da budemo odmereni. Vodite računa svi šta radite, čuvajte se teških reči, možda budemo svi jednog dana morali da se mirimo, svi treba zajedno da budemo kažnjeni, mi svojim ponašanjem brukamo opštinu Prijepolje, skupštinu i generaciju brukamo. Predstavnici vlasti trpe uvrede, a u tome nema nikave dobiti ni političke ni ljudske, lažno nas optužuju. Video sam šta je predloženi dnevni red, znate da je teško sve ispuniti, mi u skupštini treba da budemo svi na istom zadatku, nemojte da vraćate sve u provaliju, sve tačke koje ste iskoristili da nas izvređate , vama će biti velika šteta, nemojte da zatvarate sva vrata i da ostanete bez političkog partnera”, rekao je Zindović.

Šef odborničke grupe SPP-a Samir Tandir odbacio je optužbe opozicije, kazavši da su neosnovane.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR