четвртак, јун 13, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEУ току је санација деонице пута Жунића Поток – Слано Блато

У току је санација деонице пута Жунића Поток – Слано Блато

У току је санација деонице пута  Жунића Поток – Слано Блато, на локалном путу Коловрат – Сељашница. Радови на деоници у укупној дужини од око три и по километра, требало би да буду завршени крајем маја, а вредност инвестиције је нешто више од 123 милиона динара.

Министарство привреде поверило групи понуђача коју чине „Нови Пазар пут“ и „МПП Јединство Севојно“.  А радове као подизвођач изводе радници пријепољских „Путева“  на санацији коловоза деонице пута Жунића Поток – Слано Блато. Када се посао из обе фазе приведе крају, ова саобраћајница требало би да буде једна од најсавременијих на територији општине Пријепоље.

IMG_20190402_161316

Реконструкција ове деонице спада у другу фазу радова на локалном путу Коловрат – Сељашница. У првој фази, која још није завршена, реконструише се деоница од Коловрата до Жунић Потока. Радови се на овој деоници тренутно изводе на три локације, због чега долази до краћих застоја у саобраћају.

Уговор који је Министарство привреде потписало са групом понуђача за санацију деонице Жунића Поток – Слано Блато вредан је око 123.000.000 динара.

IMG_20190402_161326

Пријепоље ИНФО

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR