четвртак, јун 13, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEPLANIRALI SVADBU, A POGINULI U STRAŠNOM UDESU: Momak i djevojka iz Prijepolja...

PLANIRALI SVADBU, A POGINULI U STRAŠNOM UDESU: Momak i djevojka iz Prijepolja koji su POGINULI U NEMAČKOJ

Verili su u decembru prošle godine, za avgust bila planirana velika svadba u Prijepolju, pripreme bile uveliko u toku.

rfthzdtrhzutr

Verenici Alen K. (24) iz Prijepolja i Medina B. (22) iz Brodareva stradali su u nedelju popodne u saobraćajci, nakon što je na njih naleteo policijski automobil.

Verili su se u decembru prošle godine, za avgust bila planirana velika svadba u Prijepolju, pripreme bile uveliko u toku.

Kobnog dana, u nedelju popodne išli su da gledaju stan u koji su planirali da se presele, udes se dogodio pri povratku, rođaci ne znaju mnogo detalja. Navodno, Alen je preticao neka kola pre udesa. U kolima su bili samo njih dvoje, u policijskim kolima koja su naletela na njih trojica nemačkih policajaca.

Medinin otac Ibrahim naišao je istim putem neposredno posle udesa, jedno vreme stajao je u koloni, nije znao šta se dešava, a ona se vratio sporednim putevima.

Medininoj porodici i Alenovom bratu koji je u Nemačkoj javljeno je par sati kasnije, onda su oni zvali porodice u Prijepolju i Brodarevu.

Medina je otišla u Nemačku sa dve godine, otac joj radi kao građevinac, Alen otišao pre četiri pet godina i on je građevinac. Medina ima sestru i brata, Alen dve sestre i brata.

Ona je trebalo ove godine da završi fakultet za menadžment i bankarstvo u Nemačkoj. Poslednji put Medina i Alen dolazili su u Srbiju za Novu godinu, pričali o svadbi i pripremama.

Porodice su uveliko počele da kupuju stvari potrebne za svadbu, zlato i ostalo kako nalažu običaji.

Medina je trebalo da dođe ove nedelje u Srbiju.

Ona je živela u mestu Merseleden kod Frankfurta sa porodicom, on u Valdorfu, pet-šest kilometara dalje.

Dženaza će biti u Prijepolju.

Srbija danas, Espreso

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR