недеља, јул 14, 2024
NaslovnaINFOU četvrtak akcija pojačane kontrole saobraćaja

U četvrtak akcija pojačane kontrole saobraćaja

U okviru projekta EDWARD (Evropski dan bez poginulih u saobraćajnim nezgodama) srbijanska saobraćajna policija sprovešće, , u četvrtak, 26. septembra 2019. godine, akciju pojačane kontrole saobraćaja na teritoriji čitave zemlјe.

Cilј projekta, koji po četvrti put organizuje Mreža saobraćajnih policija Evrope (TISPOL) i koji će se realizovati u svih 29 zemalјa članica TISPOL-a uklјučujući Srbiju, je da tog dana u saobraćajnim nezgodama na evropskim putevima ne pogine nijedno lice ili da u najmanju ruku broj poginulih bude što manji.

Realizacija projekta u svim zemlјama članicama TISPOL-a podrazumjeva aktivno uklјučivanje medija, uz maksimalno angažovanje svih lјudskih i tehničkih resursa saobraćajne policije, a pokrenuta je i veb stranica https://projectedward.eu/sr/ ,koja je dostupna i na srpskom jeziku, na kojoj možete pronaći sve relevantne informacije o projektu i gde zainteresovani mogu potpisati elektronsku zakletvu da će bezbednim ponašanjem doprinjeti unapređenju bezbednosti saobraćaja na putevima.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR