уторак, април 23, 2024
NaslovnaLEPOTATrikovi za odabir parfema

Trikovi za odabir parfema

Ideja nanošenja parfema na ručnom zglobu nije došla ni od kuda. Toplina vaše kože utiče na to koliko će parfem trajati, pa birajući područja kao što su pulsne točke ideja je koja zaista funkcionira! Parfem najduže ostaje na najtoplijim mestima na vašem telu, koja su vrlo često skrivena. Iza ušiju, između grudi i na svim zglobovima na telu, parfem će ostati duže nego samo na vašem vratu. Kada je vašem telu toplo ili kada ste uzbuđeni, miris postaje sve intenzivniji.

Parfem je najbolje naneti odmah nakom tuširanja, kada je vaša koža još uvek pomalo vlažna.

 

16876_shutterstock_35038900_iff

Mirisna nota koju imate na sebi tokom radnog dana utiče na to kako će vas kolege doživljavati. I ovde postoje neka pravila. Ukoliko imate intervju za posao, odlučite se za parfem čija je nota čista i prijatna, znači ne prejaka niti senzualna. S obzirom na to je svaki posao različit, i parfemi koje bi trebalo da odaberete su različiti. Pa, ukoliko radite u banci, dobar izbor bi bio „šanel kristal“ ili „anik gotal eu dhadrijan“.
Ukoliko ste neraspoloženi, parfem koji u sebi sadrži lavandu pomoći će vam da prebrodite težak dan, smiriće vas i poboljšati pamćenje. Možete da se odlučite za Anik Gotal „eu de lavande“. Ukoliko vam treba energetski podstrek, pravi izbor za to su citrusne note koje sadrži Klarinsov. Ovaj parfem ima jak energetski efekat koji može da vam pomogne da razbistrite um za tili čas. A ukoliko ste depresivni ili nesrećni, onda odaberite parfem koji u sebi ima miris kokosa. Ovaj parfem je idealan za početak nedelje, naš izbor je „smile“ i „kakao“.

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR