недеља, фебруар 25, 2024
NaslovnaINFOTRAGEDIJA KOD NOVE VAROŠI – Sin ubio oca, pa izvršio samoubistvo!

TRAGEDIJA KOD NOVE VAROŠI – Sin ubio oca, pa izvršio samoubistvo!

Muškarac (56) iz vatrenog oružja ubio je muškarca (74), a potom izvršio samoubistvo.

Kako navode Novosti, sin je ubio svog oca, a potom je izvršio samoubistvo.

Do jezive tragedije došlo je u selu Božetići kod Nove Varoši.

Uviđaj je još u toku, policija prikuplja sve potrebne podatke kako bi bile utvrđene sve okolnosti ovog slučaja. Na lice mesta izašao je i postupajući tužilac koji rukovodi istragom, rečeno je iz policije.

Sin je prvo u oca ispalio smtonosne hice, a potom je i sebi presudio istim oružjem. Nije saopšteno da li je oružje kojim je počinjeno ubistvo i samoubistvo neko od ukućana posedovao sa dozvolom ili je u pitanju nelegalno oružje.

Krvavi pir dogodio se u ranim jutarnjim satima u novovaroškom selu Božetići kada je G. Č. (56) iz lovačke puške usmrtio svog oca M. Č. Prema riječima mještana do kojih su stigle vijesti o ovoj nesreći, kada su pokušali da G. Č. oduzmu pušku, on se otrgao i nožem sebi oduzeo život

Ovo nas je sve šokiralo, niko ne bi pomislio da se ovakva tragedija može dogoditi u njihovoj kući – kažu za RINU prve komšije.

Kako dodaju, nisu znali da u ovoj porodici ima većih nesuglasica.

– Imali su najjače domaćinstvo u čitavom ovom kraju. Njihovi susedi imaju samo riječi hvale, jer su to bili prije svega pošteni a i radni i vrijedni ljudi – kažu komšije.

Oni dodaju da se G. Č. nakon povratka sa ratišta promijenio, ali niko nije očekivao ovakve posledice.

Daljom istragom biće utvrđeni okolnosti pod kojim je došlo do ove nezapamćene tragedije u selu Božetići kod Nove Varoši.

Izvor Blic , Novosti , radioluna.info

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR