недеља, април 21, 2024
NaslovnaCRNA HRONIKASTRAVIČAN PRIZOR NAKON UBISTVA TINEJDŽERA Veljku nerazdvojni prijatelj zario nož u srce,...

STRAVIČAN PRIZOR NAKON UBISTVA TINEJDŽERA Veljku nerazdvojni prijatelj zario nož u srce, i to na mestu gde su se IGRALI KAO DECA

Maloletnog Veljka V. (17) iz Laćarka kod Sremske Mitrovice ubio je drugar iz detinjstva Dušan M. (18) i to na igralištu gde su zajedno odrastali. Poznanici obojice pričaju da je Dušan nakon što je ubo Veljka u grudi, shvativši šta je uradio, odmah počeo da doziva pomoć, policiju i članove svoje i Veljkove porodice.

Užasan prizor meštani Laćarka i danas zatiču na mestu gde se dogodila svađa koja je kulminirala i završila se tragičnim ishodom. Sveće u znak poslednjeg pozdrava i mrlje od krvi na mestu gde je Veljko ležao ostali su da svedoče o kobnoj noći u kojoj su se posvađala dva drugara iz detinjstva, od kojih jedan nije dočekao jutro.

Veljko V. Foto: Facebook
Veljko V.

– Oni su bili u gradu i tamo su se nešto zakačili, ali su se obojica vratili svojim domovima. Međutim, svađa je nastavljena porukama da bi jedan od njih dvojice onog drugog pozvao da izađe napolje da rasprave. Sreli su se i tu je počela tuča, da bi Dušan izvadio nož i ubo Veljka – priča jedan od njihovih drugara, koji je u društvu devojke te večeri bio sa njima u jednom lokalu.

 

Isti dečak za „Novosti“ priča da je Dušan, videvši šta je uradio, dovukao povređenog do ograde i počeo da doziva u pomoć. Unezvereno je dozivao policiju, lekare, ukućane obojice…

Pamte ih kao nerazdvojne

I u ovom malom mestu, Veljka i Dušana pamte kao nerazdvojne drugare zbog čega nikom nije jasno šta je moglo dovesti do ovakve tragedije.

Na mestu zločina, u međuvremenu, uprava Fudbalskog kluba Radnički iz Sremske Mitrovice i Veljkovi drugari sa kojima je trenirao, upalili su sveće i ostavili fudbalsku loptu u znak poslednjeg pozdrava za njihovog golmana Veljka.

Takođe, od Veljka se najbliži prijatelji ali i članovi porodice pozdravljaju srceparajućim objavama na Fejsbuku.

– Druže moj, počivaj u miru. Nikada te nećemo zaboraviti. Voli te brat – podelio je jedan od Veljkovih drugova na ovoj društvenoj mreži.

Osim njega, bolne reči podelio je i Veljkov neutešni stric Nenad, pitajući se kako će dalje bez njega.

– Joj tugo naša, nema sreće bez tebe dok dišemo, umrećemo sa tugom i suzama… Duša naša čista i nevina… Nema tebe, nema ni nas više. Mirno spavaj strikino oko najlepše i čekaj nas. Sunce naše, zašto nam više ne sijaš, zašto te ugasiše tako rano – neke su od objava Veljkovog strica koje slamaju srca.

Foto: Facebook

Uz to, simpatizeri Partizana iz ovog malog vojvođanskog mesta napravili su fotografiju sa Veljkovim likom i grbom tog kluba, koju su mnogi njegovi prijatelji postavili kao profilnu fotografiju.

Podsećanja radi, policija je odmah po dolasku na lice mesta privela Dušana M. koji je zario nož u Veljkovo srce. Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati i uz krivičnu prijavu biće saslušan u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici. Ubijeni tinejdžer nije poznat policiji od ranije, dok njegov ubica jeste, ali po sitnim prekršajima.

IZVOR BLIC

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR