среда, мај 29, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJESPP u Prijepolju iz dana u dan bogatija za nove članove

SPP u Prijepolju iz dana u dan bogatija za nove članove

Stranka pravde i pomirenja svakog dana odlikuje svoju autentičnost u Prijepolju. Pravdu i pomirenje prepoznali su mnogobrojni građani koji se svakodnevno priključuju ovom pokretu. Stranci prilaze ljudi raznih zanimanja. Od pravnika, ekonomista, inženjera, do privrednika i umjetnika. Razlog je, ističu, nova politička kultura koju nudi ova stranka, autentičnost djelovanja, iskrenost u obećanjima, te više prostora za mlade ljude koji su snaga svakog društva. Stalni članovi svakodnevno rade na poboljšanju svog rada, afirmiranju pravih vrijednosti te prezentiranju svojih programskih načela.

Novi članovi stranke ističu da ova politička organizacija daje šansa svima podjednako i starijima i mladima, a sve sa jednim ciljem da se jednako doprinosi sveopštem boljitku.

Svakim danom SPP postaje bogatija za novog člana. Ovo je dokaz želje građana za boljitkom i kvalitetnijim životom, kao i za prosperitetnijom budućnošću mladih ljudi. Pored članova koji nikada nisu bili politički opredijeljeni, Stranci pravde i pomirenja pristupaju i članovi drugih partija.

 

SANA

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR