среда, мај 29, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJESPP u Prijepolju djeluje i van izborne kampanje

SPP u Prijepolju djeluje i van izborne kampanje

Veliki dan za naselje Račeve polje u mjesnoj zajednici Brodarevo, poslije više decenija stiže im kanalizacija. Ovo je uspjeh koalicione vlasti koje predvode Srpska Napredna Stranka i Straka Pravde i Pomirenja. Predsjendik Opštinskog odbora Stranke pravde i pomirenja stranke u Prijepolju Samir Tandir naglasio da je ovo jedina stranka koja ono što obeća ispuni u datom periodu pa čak realizira i mnoge projekte i van obećanja i izborne kampanje.

“Želim izraziti zadovoljstvo jer riješavamo veliki problem ovog stanovnista. Ovo je mlado stanovnistvno ali i urbano. Ljudi prepoznaju svoju perspektivu i budućnost u Brodarevu i na ovaj naćin se borimo protiv raseljavanja. Naša politika nije apstraktna već je naprosto politika konkretnih riješavanja problema jednog običnog građanina”, predsjendik Opštinskog odbora Stranke pravde i pomirenja stranke u Prijepolju Samir Tandir.

Ispred odjeljenja za investicije, gospodin Čolović navodi da će svi problemi biti evidentirani te da će ih u skladu sa raspoloživim sredstvima budžeta riješiti do kraja 2019. godine.

“Nalazimo se na licu mjesta gdje se u okviru projektne dokumentacije riješava problem kanalizacije za 20 stanovnistava. To nije jedini projekat koji je u planu a mi želimo istrajati u realizaciji započetih projekata”.

Predsjednik mjesne zajednice ističe da će se ovim riješiti problem za oko 20 domaćinstava.

“Ovo je jako značano za zajednicu posebno što je ovo više decenijski problem. Za nekoliko dana, počeli su se radovi izvoditi i već se privode kraju. Ovo je za svaku pohvalu što radi SPP”.

Mještani zahvalni i kažu da se čak za par dana završava njihov decenijski problem.

Najavljeni i brojni infrastrukturni projekti i van izborne kampanje. Neće se stati, poručuju iz lokalne samouprave, sve dok građani ne budu imali osnovne uvjete za život.

SANA

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR