уторак, јун 18, 2024
NaslovnaINFORedizajniran sajt portala PRIJEPOLJE INFO

Redizajniran sajt portala PRIJEPOLJE INFO

Naš dugogodišnji rad nastavljamo sa redizajniranim sajtom nadajući se da če Vam se dopasti. Dugo smo radili na izgledu novog sajta za koji mislimo da je pregledniji , funkcionalniji i jedinstven .Naravno, najvažnije je da ćemo sajt i dalje redovno ažurirati sa tekstovima i fotografijama, a sajt je tako odrađen da u svakom momentu dobijate najnovije vesti.

Pored sajta smo obnovili i novu opremu sa novim mogućnostima a i možemo se pohvaliti i novim prostorijama za našu redakciju koja se nalazi u ulici Ive Lole Ribara Prijepolje.

Ponosni smo na izuzetno dobru dosadasnju  posetu i očekujemo da će ove izmene doneti i vaše dodatno interesovanje. Naše čitaoce pozivamo da nam se jave kad god imaju potrebe jer mi smo tu zbog njih.

Svi zainteresovani građani mogu biti naši reporteri kao i do sada tako što će slati svoje fotografije na kojima su zabeležene zanimljive dobre ili loše stvari.

Viber telefon 060/500-1511

mejl; prijepoljeinfo@gmail.com

Takođe, na ovu adresu možete poslati tekst kojim ukazujete na neki lokalni problem koji je ostao neprimetan za nadležne institucije, a tiče se problema iz vaše okoline.

Prijepolje info na planu borbe protiv korupcije teži da se približi evropskim standardima i već nekoliko godina unazad podseća građane da i sami moraju da se uključe i daju svoj doprinos tako što će prijavljivati sve nepravilnosti koje uoče u radu državnih službenika.

Ukoliko uočite bilo kakvu nepravilnost u radu ili ste pak svedok korupcije, bahatosti, nerada , u državnim ustanovama i zdrastvu to  anonimno možete da prijavite putem Viber telefon 060/500-1511

a koji je dostupan 24 časa dnevno, 365 dana u godini..

Hvala na poverenju!

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR