Redizajniran sajt portala PRIJEPOLJE INFO

0
24

Naš dugogodišnji rad nastavljamo sa redizajniranim sajtom nadajući se da če Vam se dopasti. Dugo smo radili na izgledu novog sajta za koji mislimo da je pregledniji , funkcionalniji i jedinstven .Naravno, najvažnije je da ćemo sajt i dalje redovno ažurirati sa tekstovima i fotografijama, a sajt je tako odrađen da u svakom momentu dobijate najnovije vesti.

Pored sajta smo obnovili i novu opremu sa novim mogućnostima a i možemo se pohvaliti i novim prostorijama za našu redakciju koja se nalazi u ulici Ive Lole Ribara Prijepolje.

Ponosni smo na izuzetno dobru dosadasnju  posetu i očekujemo da će ove izmene doneti i vaše dodatno interesovanje. Naše čitaoce pozivamo da nam se jave kad god imaju potrebe jer mi smo tu zbog njih.

Svi zainteresovani građani mogu biti naši reporteri kao i do sada tako što će slati svoje fotografije na kojima su zabeležene zanimljive dobre ili loše stvari.

Viber telefon 060/500-1511

mejl; prijepoljeinfo@gmail.com

Takođe, na ovu adresu možete poslati tekst kojim ukazujete na neki lokalni problem koji je ostao neprimetan za nadležne institucije, a tiče se problema iz vaše okoline.

Prijepolje info na planu borbe protiv korupcije teži da se približi evropskim standardima i već nekoliko godina unazad podseća građane da i sami moraju da se uključe i daju svoj doprinos tako što će prijavljivati sve nepravilnosti koje uoče u radu državnih službenika.

Ukoliko uočite bilo kakvu nepravilnost u radu ili ste pak svedok korupcije, bahatosti, nerada , u državnim ustanovama i zdrastvu to  anonimno možete da prijavite putem Viber telefon 060/500-1511

a koji je dostupan 24 časa dnevno, 365 dana u godini..

Hvala na poverenju!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име