четвртак, 30 новембра, 2023
HomePRIJEPOLJEПоразе овог викенда доживеле су кошаркашице "Милешевке"Велики и кад изгубе!

Поразе овог викенда доживеле су кошаркашице „Милешевке“Велики и кад изгубе!

Велики и кад изгубе!
За разлику од прошле утакмице где су са пуним правом имали бројне примедбе на суђење овог пута то није био случај. Изгубили су утакмицу њиховом кривицом, ослабљени неиграњем Лидије Вучковић боље заиста нису могли. Опет превелики број  грешака, изгубљених лопти, које ни много бољи тимови не би могли поднети. Честитке екипи Радничког 2016 и пре свега  Марији Цвијовић, која  је дала кључну тројку кад су пришли на 2 разлике и Ајши Хаџић на приказаној игри и сталожености у одлучујућим моментима утакмице.
Распоред такмичења је такав, задња три кола у полусезони су против екипа из врха табеле, тешко јесте али ће се борити знајући  поштено за сваку лопту па нека увек победи бољи.
Следећу утакмицу Милешевка  играће против екипе Дуге из Шапца која заузима друго место на табели уз скор од 6 победа и два пораза и важи за најозбиљнијег кандидата за улазак у Прву женску лигу Србије.
Када су почињали такмичење у Другој женској лиги циљ је био остварити барем једну победу, тај циљ је одавно остварен, доказали су да могу да играју овај ранг и да им је ту место. Па иако се у односу града и власти према нама ништа није променило на боље, они ће истрајати у настојањима да женску кошарку нашег града представљају у најбољем могућем светлу.
Обећавају борбу до задњег атома снаге, а ни до сада се нису обрукали, неће ни у недељу – подржимо их.

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR