четвртак, јун 13, 2024
NaslovnaSRBIJAPazarac osuđen na dvije godine zatvora

Pazarac osuđen na dvije godine zatvora

Novopazarac Dženel Alihodžić (32) osuđen u Bijelom Polju zbog bestijalnog prebijanja supruge.

Krivično veće osnovnog suda u Bijelom Polju kojim je predsedavao sudija Dragan Mrdak osudilo je na dve godina zatvora Dženela Alihodžića (32) iz Novog Pazara, zbog krivičnih dela nasilja u proodici i nanošenja teških povreda.

Osim toga, njemu je određena mera zabranu prilaska od tri godine bivšoj supruzi E.Z., inače nastavnici matematike u Bijelom Polju.

Nju je Alihodžić je 29. oktobra prošle godine, sačekao oko 7.20 časova na parkingu Osnovne škole “Risto Ratković“, i posle izlaska iz kola zadao joj drvenom motkom najmanje 17 udaraca.

Nesrećna žena tom prilikom zadobila je potres mozga, prelom ramena i ruke, a od daleko težih povreda spasili su je prolazinici. Potom je pobegao, a uhapšen je istog dana na granici Crne Gore i Srbije.

Alihodžić je priznao da je tukao bivšu suprugu koja ga je napustila jer je, kako je tvrdila bila maltertirana, a u završnoj reči je istakao da se kaje i žali zbog toga što je uradio, a tvrdio da je u Bijelo Polje došao sa namerom da razgovara sa bivšom suprugom i da „redefinišu odnose“ .

Inače, supruga ga je zbob nasilničkog ponašanja, oko 20 puta prijavljivala policiji u Novom Pazaru, a kasnije u Bijelom Polju gde se preselila sa decom.

Tokomsuđenja, veštakinja, psihijatar dr Gordana Konatar kazala je da su u krvi Alihodžića pronađeni tragovi kokaina, ali da on nije zavisnik.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR