недеља, јун 16, 2024
NaslovnaINFOMersid Mekić: Krenuli smo u realizaciju projekta poboljšanja uslova u obrazovnom sistemu

Mersid Mekić: Krenuli smo u realizaciju projekta poboljšanja uslova u obrazovnom sistemu

Novo opštinsko rukovodstvo u Prijepolju, zajedno sa novoizabranim članovima opštinskog vijeća krenuli su u realizaciju brojnih projekata. Jedan od njih je poboljšane uslova u školama. Pored vrijedne donacije u pogledu peći za ogrijev, te informatičkog kabineta za seosku osnovnu školu u Orašcu, još jedna vrijedna donacija u vidu školskih ranaca sprovedena je u saradnji sa Agencijom za bezbjednost saobraćaja. Član opštinskog vijeća zadužen za škole Mersid Mekić istakao je da je ovo samo još jedan u nizu projekata, te da još sličnih očekuje đake i nastavno osoblje u narednom periodu.

“Ja koristim priliku da se zahvalim potpredsjedniku Narodne skupštine Srbije akademiku Muameru Zukorliću i šefu poslaničke grupe SPP-a u Narodnoj skupštini Samiru Tandiru na ukazanom povjerenju izbora na funkciju člana opštinskog vijeća zaduženog za škole. Koristim priliku da kažem da smo mi kao izabrani članovi u opštinskom vijeću krenuli u realizaciju poboljšanja uslova u obrazovanju, prije svega učenika, ali isto tako i nastavnog osoblja. Osvrnuo bih se na prethodnu akciju u opštini Prijepolju, a to je podjela besplatnih ranaca za đake, koja je sprovedena u saradnji Ministarstva za bezbjednost saobraćaja i opštine Prijepolje. Podijelili smo 367 ranaca, a također smo obezbijedili novac i za besplatne udžbenike. Ovom prilikom najavljujemo još akcija na teritoriji opštine Prijepolje. Konkretno za ovu seoksu školu “Svetozar Marković” izdvojena su 52 ranca. Uskoro planiramo i da otvorimo salu koja je trenutno zatvorena”, istakao je Mersid Mekić.

ISVOR/FOTO – SANA

https://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https://sanapress.info/2021/11/04/mersid-mekic-krenuli-smo-u-realizaciju-projekta-poboljsanja-uslova-u-obrazovnom-sistemu/&layout=button_count&show_faces=false&width=105&action=like&colorscheme=light&height=21

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR