недеља, април 21, 2024
NaslovnaSRBIJAMA, BRAVO! Aco Pejović je ozbiljan car: Kupio čak deset violina, pa...

MA, BRAVO! Aco Pejović je ozbiljan car: Kupio čak deset violina, pa s njima uradio nešto o čemu svi pričaju (FOTO)

Popularni pevač Aco Pejović važi za pevača koji je karijeru je gradio dobrim glasom i fantastičnim pesmama, a ovoga puta pokazao je da je jedan od najvećih humanitaraca na estradi. Naime, ovaj pevač je poklonio deset violina, pet violončela i deset pultova Muzičkoj školi „Vasa Pavić“ u Podgorici koju je pohađao, što je izazvalo veliko oduševljenje svih zaposlenih.

Autor: TV Pink Printscreen

Direktorka pomenute Umetničke srednje škole za muziku i balet Zoja Đurović bila je Pejovićeva profesorka tokom njegovog školovanja, a mnogo njegovih prijatelja iz đačke klupe sada rade kao profesori u pomenutoj školi. Shodno tome Aco je imao prilike i da čuje sa kojim se sve problemima susreću, a kako je i sam bio učenik iste, nije mnogo razmišljao, nego kupio potrebne instrumente za talentovane đake.

Ne bih mnogo govorio o ovoj temi, želeo sam samo da pomognem talentovanim klincima i mojim prijateljima da novac ne bude kamen spoticanja u njihovom obrazovanju i radu ove fenomenalne škole – rekao je Aco.

Donacija je uručena dan pre nego što je njegova generacija proslavila godišnjicu mature, u čiju su se organizaciju uključili upravo Aco i njegov kum Nebojša Mrvaljević.

Pink.rs

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR