Dosla sam iz Austrije u Bosnu i zovnula komsinicu da mi počisti po kući, kada sam joj dala 10 km pogledala me i rekla ovo…

Na internetu se pojavila ispovijest žene koja je za praznike došla u Bosnu, te odlučila da zaposli svoju komšinicu za obavljanje kućnih poslova.

Anonimnu izjavu prenosimo u cjelosti:

ANONIMNO
Pozdrav. Moze li anonimno da bude. Stigla sam iz Austrije u Bosnu kao i svaki praznik i zovnem komsinicu da mi malo ocisti, malo prasinu da prebrise i usisa.
Ona se zadrzala par sati i ja joj dam 10 KM i djeci cokoladu da ponese jer smatram da nije nista puno cistila i jos sam je ponudila kafom, medjutim ona se naljutila i vratila mi pare i rekla da ona ne prosi.
Znaci pomognes joj da zaradi koju marku i na kraju ispadnes budala. Ja smatram da 10 KM nije malo za nekih 7 sati rada jer neki rade u Bosni i cijeli dan za te pare.

( LijekizPrirode.com )

1 KOMENTAR

  1. Ostala sam bez reci… Stvarno zalosno kakvog naroda ima. Pa dodji ti kod mene da ocistis za te pare. Neznam koim bi te recima nazvala? Jer da kazem: kravo,gusko,kozo.. da vredjam te zivotinje to je ispod casti. Ali samo neka ti bog sudi za tako “dobra” dela sto radis…

Ostavite odgovor