четвртак, јун 13, 2024
NaslovnaREGIONBeskućnik iz Prijepolja pronađen mrtav u Novom Pazaru

Beskućnik iz Prijepolja pronađen mrtav u Novom Pazaru

Beživotno telo starijeg muškarca pronađeno je popodne u jednoj napuštenoj kući u novopazarskom naselju Lug, a prema prvim informacijama, sumnja se da je on preminuo usled smrzavanja, nezvanično saznaje „Blic“.

Prema nepotvrđenim informacijama, radi se o Senadu S. (55) koji je često spavao u tom objektu.

  • Znao je često da svrati u obližnji ugostiteljski objekat da se ugreje i popije piće, ali kako ga par dana nije bilo, grupa komšija je otišla da ga potraži i pronašla ga mrtvog – pričaju žitelji Luga.

O smrti beskućnika su obavešteni policija i tužilaštvo koji su izvršili uviđaj, a tačan uzrok i više detalja o smrti Senada S. biće poznato nakon istrage.

  • Podsetimo, beživotno telo Milana Dobića (52) iz sela Laćarak nadomak Sremske Mitrovice pronađeno je smrznuto u snegu u neposrednoj blizini zgrade Mesne zajednice u tom sremskom selu.

Milanovo telo u snegu primetili su prolaznici i odmah obavestili policiju koja je izvršila uviđaj. Preliminarni rezultati istrage pokazali su da do smrti nije došlo nasilnim putem što je i potvrđeno u tamošnjoj policijskoj stanici, a nakon toksikološke analize i obdukcije preminulog nadležni se nadaju da će utvrditi pravi uzrok ove nesreće.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR