петак, април 19, 2024
NaslovnaINFOБЕОГРАД УСТУПИО ПРИЈЕПОЉУ КАМИОН ЗА ЧИШЋЕЊЕ СНЕГА

БЕОГРАД УСТУПИО ПРИЈЕПОЉУ КАМИОН ЗА ЧИШЋЕЊЕ СНЕГА

На Фејсбук профилу Горана Весића заменика градоначелника Београда стоји:

Уручио сам председнику општине Пријепоље Владимиру Бабићу камион за чишћење снега.Општина Пријепоље има доста завејаних села и нема довољно механизације да помогне свим људима. Сигурно је да ће им овај камион помоћи да брже реше проблеме са снегом.Обавеза Београда је да када год је то могуће помаже другим градовима и општинама Србије и српском народу где год да живи.

Слика може да садржи: снег и на отвореном
Фејсбук-Горан Весић-Фото

Председник општине Пријепоље Владимир Бабић захвалио је на помоћи јер, како је рекао, општина нема довољно средстава да у зимским условима, када су завејани, изађе на крај са снегом. „Овај камион ће бити у првим редовима и даће огроман допринос у чишћењу наше општине. Драго нам је што Град Београд може да помогне не само нама, него и другима у Србији”, рекао је он а преноси Танјуг.

После неуспеле јавне набавке за чишћење снега ЈКП „Лим“ је ускичило у помоћ и преузело обавезу чишћавања путева приградских улица. Обзиром да комунално поседује само један камион ФАП из 1978 године није било у могучности да квалитетно одржава велики број путних праваца. Општина се обратила граду Београду тј заменику градоначелника г-дину Весићу . Данас је предсеник Владимир Бабић у име општине добио кључеве камиона за чишћење снега. Ова донација умногоме ће олакшати и обезбедити брже и квалитерније чићење снега са Пријепољских улица.

Пријепоље ИНФО

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR