недеља, јун 16, 2024
NaslovnaINFOЈапанска компанија у Пријепољу обишла локацију за потенцијално инвестирање

Јапанска компанија у Пријепољу обишла локацију за потенцијално инвестирање

Пријепоље, 06.07.2022. година- Представници јапанске компаније „Sumitomo Electric Bordnetze“  су у оквиру обиласка више општина и градова у Србији посетили општину Пријепоље. Циљ посете је  формирање базе инвестиционих локација за потребе сопствених пословних активности. У разговору са општинским руководством изнели су податке о свом инвестиционом пројекту и неопходним условима за отварање погона за производњу  електричних каблова за аутомобиле. Потребни услови за призводну халу од 30.000 м² подразумевају и обезбеђивање парцеле са укупном површином од 5 ха. Канцеларија за локално економски развој је презентовала потенцијалне локације, након чега су представници компаније „Sumitomo Electric Bordnetze“  и локалне самоуправе обишли локацију у Ивању. Пре доласка у Пријепоље, представници компаније, коју је предводио г-дин Милан Крстић из Немачке привредне коморе, посетили су општину Прибој. Након обиласка наше општине петочлани тим компаније „Sumitomo Electric Bordnetze“    је отпутовао у Ниш.


Компанија „Sumitomo Electric Bordnetze“ је једна од 109 компанија „Sumitomo Group“ која послује у 14 држава на 41 локацији  и запошљава око 40 хиљада људи. Бави се производњом  електричних жица и каблова за аутомобиле.

222
444
45846

https://www.prijepolje.ls.gov.rs/vesti-i-obavestenja/vesti-i-dogadjaji/240-japanska-kompanija-u-prijepolju-obisla-lokaciju-za-potencijalno-investiranje?fbclid=IwAR3eQatpOvR67xN9nrjEH1ug0b90H7q6pqK4afX4nVxkJy_lVCu_W9x-VRo

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR