петак, март 29, 2024
NaslovnaINFOПредседник општине Пријепоље посетио Епископа Атанасија

Председник општине Пријепоље посетио Епископа Атанасија

У епархијском седишту у Пријепољу у среду 28. октобра 2020. године Његово Преосвештенство Епископ милешевски г. Атанасије примио је у радну посету Председника општине Пријепоље г. Владимира Бабића и члана Општинског већа задуженог за координацију и комуникацију са привредним субјектима, енергетску инфраструктуру, социјалну политику и односе са верским заједницама г. Зорана Петрића.

У срдачном разговору саговорници су размотрили могућности сарадње Епархије милешевске и Општине Пријепоље по питању пројеката које Епархија проводи у оквиру обележавања јубилеја 800 година манастира Милешеве али и других делатности у којима је потребна међусобна сарадња.

Сви су се сложили да је изузетно важно постојање обостране заинтересованости за блиску сарадњу Епархије и свих локалних самоуправа на простору милешевске дијецезе а у циљу унапређења услова живота оних који на том простору живе, раде и стварају. Како би се што успешније реализовали сви могући облици међусобног рада у будућности би требало овакве састанке чешће одржавати, заједничка је констатација обе стране.

http://milesevskaeparhija.rs

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR