понедељак, јул 22, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEИспуцали зидови, распаднут намештај, тешко болестан Марко који време проводи на поду–...

Испуцали зидови, распаднут намештај, тешко болестан Марко који време проводи на поду– ово је најтужнија кућа на југу Србије!

Тешка прича породица Илић из села Јагњило која нас је потресла и мотивисала да овој породици помогнемо, а пре свега Марку који болује од тешке болести и живи у јако лошим условима.
Марко(14) болује од церебралне парализе и епилепсије, кућа само што се не сруши, инвалидска колица немају па зато Марко већину времена проведе на поду.

Породицу Илић из села Јагњило код Владичиног Хана чине отац Љубиша, мајка Наташа, тешко болестан син Марко(14) и ћерка Милица(13).

Марко(14) болује од церебралне парализе и епилепсије. Услови у којима живи ова породица су ужасни, у кући од блата без купатила.

Бистрих, помало уплашених очију, Милица нам објашњава како јој је школа удаљена чак 30 километара од куће и да је жељна друштва и школе.

Кућа, ако бисмо тако могли да назовемо објекат у коме породица Илић живи је од блата и прети сваког тренутка да се уруши. Нажалост, иако смо улазили у стотине домова и сусретали се са тешким причама, овакво стање куће имали смо прилике да видимо у малом броју случајева.

На питање шта би највише желела да има, погледом надоле, тихим гласом, одговорила је:

Друштво.

Марку је хитно потребно обезбедити адекватну здравствену помоћ и негу јер болује од тешке болести, а лекару у скорије време није отишао.

Фондација Покрени Живот покреће велику акцију помоћи овој породици у обезбеђивању новог дома и помоћи при лечењу Марка који болује од церебралне парализе и епилепсије.
Како можемо помоћи породици Илић да добије нови дом,
а Марко адекватну здравствену негу и шансу за излечење у иностранству

Уплатом на динарски рачун:
165-7010855807-48, Аддико банка
160-6000000838286-13, Банка Интеса
Слањем смс поруке: Упишимо “ПОРОДИЦА ИЛИЋ” и пошаљимо на 3800
Уплатом на девизни рачун:
ИБАН RS351657010855831-73
Уплатом преко пејпал платформе:
paypal.me/pokrenizivotsrb
Сврха уплате: “ПОРОДИЦА ИЛИЋ”

Oмогућено је и онлајн донирање преко картице на нашем веб сајту.
Е-донирај: www.pokrenizivot.com/donacija

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR