четвртак, 30 новембра, 2023
HomeUncategorizedŽKK MILEŠEVKA-ŽKK SPARTAK 90-84

ŽKK MILEŠEVKA-ŽKK SPARTAK 90-84

Velika pobeda naših devojaka protiv još jednog bivšeg prvoligaša!!!
ŽKK MILEŠEVKA-ŽKK SPARTAK 90-84 /20-23,23-18,19-23,28-20/Фотографија корисника ŽKK Mileševka

Opet je u Prijepolju na jednoj ženskoj košarkaškoj utakmici i to Druge ženske lige Srbije viđena vrhunska predstava sa dosta postignutih poena i na jednoj i na drugoj strani. Za razliku od prošle dve utakmice u kojima nas šut nije baš najbolje služio, večeras je to izgledalo mnogo bolje.Prvu četvrtinu su dobile gošće iz Subotice 20-23, u drugoj četvrtini bolja igra naših devojaka i efikasnija pa je rezultat na poluvremenu bio 43-41 za našu ekipu.U trećoj četvrtini opet pad u igri, gubljenje lopti i omogućavanje protivniku da lako poentira.Početak 4.četvrtine nije obećavao ništa dobro za našu ekipu, bilo je 62-64, ubrzo 62-69, ni posle tajm-auta nije bilo ništa bolje, prednost gošći je iznosila 10 poena, 64-74 a onda je Ganihodžić pogodila za tri poena i krenula je da se topi prednost Spartaka, poen po poen do 77-78, gosti traže tajm. Ali nastavlja se fanatična igra naših devojaka koje preokreću rezultat u svoju korist za konačnih 90-84!

Screenshot_2020-02-16 2 ŽENSKA LIGA – Tabela i delegiranja – Lige Košarkaškog saveza SrbijeDevojke su dale sve od sebe da se prekine neprijatna serija poraza, ovom pobedom naše devojke su se vratile na 4.poziciju na tabeli jer imamo bolji međusobni koš-količnik upravo protiv Spartaka.
Ganihodžić 17, Bučevac 44, Tumbul, Mukladžija 2, Gojak, Polovina 15, Petaković 6, Ribić, Jovanović, Dragutinović 6.
Najbolje u protivničkoj ekipi su bile Kovačević sa 22 i Branković sa 23 poena.
Sledeću utakmicu naše devojke igraju u gostima protiv Ljubovije.

-Hvala  vernoj malobrojnoj publici, ali mi znamo da su svi oni koji su došli da nas bodre naši prijatelji i oni koji znaju da cene ono što ŽKK Mileševka radi tokom ove sezone a to je reprezentovanje Prijepolja u najboljem mogućem svetlu! Nije Prijepolje prepoznatljivo samo po smeću na ulazu u grad, Prijepolje je prepoznatljivo i po onome što za grad čine košarkašice Mileševke i košarkaši Mileševca!!!
Hvala preduzeću „Lala“, apoteci „Viva-Dijab“, HI „Elan“, ZR „RS-print“.VELIKO HVALA IGORU GOLUBOVIĆU NA NESEBIČNOJ POMOĆI!!! Izjavili su iz uprave kluba.

Prijepolje info

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR