Zapečena piletina u pavlaci

Ovo jelo se brzo i jednostavno sprema i ako nemate mnogo vremena da boravite u kuhinji ili niste sigurni u svoje kulinarsko umeće. Ovo će vam sigurno uspeti, dobićete hrskavu piletinu, divne boje, sočnu i bićete jako zadovoljni.

Priprema:

500 gr pilećeg belog mesa
1 kesica krem supe od pečuraka
3 kašike ulja
250 gr kisele pavlake
1 kašičica senfa
1 kašika seckanog peršuna
150 gr mozzarelle sira

Priprema:

Pileće belo meso iseći na šnicle, lagano istući kulinarskim čekićem.
U posudu staviti prah iz 1 kesice krem supe sa pečurkama. Staviti meso na prah i dobro istrljati sa svih strana.
Izmešati kiselu pavlaku, 1 kašičicu senga i seckani peršun. Svaku šniclu sa svih strana uvaljati u smesu sa kiselom pavlakom i redjati u pouljen pleh.
Po vrhu narendati i malo na listiće staviti mozzarella sira.
Peći na 200 stepeni 30 minuta.


zape%C4%8Dena%2Bpiletina%2Bkola%C5%BE - Zapečena piletina u pavlaci
zape%C4%8Dena%2Bpiletina%2B10%2Bnaslovna - Zapečena piletina u pavlaci
zape%C4%8Dena%2Bpiletina%2B2 - Zapečena piletina u pavlaci
zape%C4%8Dena%2Bpiletina%2B1 - Zapečena piletina u pavlaci

http://daninakuhinja.blogspot.com/search?updated-max=2014-12-15T17:42:00%2B01:00&max-results=7&start=6&by-date=false