недеља, јун 16, 2024
NaslovnaVREMEВРЕМЕ НАРЕДНИХ ДАНА

ВРЕМЕ НАРЕДНИХ ДАНА

Током ноћи ка понедељку и у понедељак облачно, на северу са кисом, у централним пределима са месовитим падавинама (киса и снег), док ће на југу и у брдско-планинским пределима падати снег. У уторак ће бити променљиво облачно, на северу суво са сунчаним периодима, у осталим пределима местимично са слабим снегом. У среду и четвртак суво са дузим сунчаним периодима и топлије. У петак се очекује ново наоблачење са кисом, која ће у суботу прећи у снег.

На готово свим путевима у Србији сем аутопутева и путева на крајњем северу Војводине где коловози мокри и возаче очекују зимски услови вожње.

У нижим пределима на путевима који спадају у први приоритет чишћења коловоза снега има до 5 цм и то је, кажу у АМС С, на територији западне, југозападне, источне и југоисточне Србије.

Највише снегам иначе, пало је у регионима Нове Вароши, Пријепоља, Новог Пазара, Сјенице, Тутина и Ивањице, због чега је на овим путевима одвијање саобраћаја и најтеже.

Због лошег времена из АМС С саветују возачима да не крећу на пут без добрих зимских гума и комплетне зимске гумама и комплетном опреме.

На информацијама Путева Србије на наплатним станицама нема задржавања, а тако је и на граничним прелазима за путничка возила.

Теретна возила такође прелазе без дужег задржавања изузев на граничном прелазу Келебнија, где се о чека око три сата.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR