недеља, јул 14, 2024
NaslovnaCRNA HRONIKAVelika tragedija u Osnovnoj školi "Despot Stefan Lazarević"

Velika tragedija u Osnovnoj školi „Despot Stefan Lazarević“

Velika tragedija dogodila se danas u Osnovnoj školi „Despot Stefan Lazarević“ na Zvezdari.

Učenica M.M. (14) preminula je danas nakon što joj je pozililo, hitna pomoć je stigla veoma brzo, ali su, nažalost, mogli da konstatuju samo smrt.

-U ovom trenutku ne mogu da dajem izjave, kratko je poručila pomoćnica direktora za naš portal, vidno potresena, a onda se vratila kod očajne majke, koja sedi na zemlji pored svoje ćerkice.Požalila se da je jako zabolela glava i stala je na neki stepenik i pala unazad. Iako nije bilo mnogo vosoko, krenula joj je krv iz usta i iz nosa i iz potiljka koji joj je pocepan prilikom pada. Sat vremena je oživljavala Hitna. Odmah je stigla i policija kod škole, ali nije joj bilo spasa – kažu školski drugari nesrećne Milice koji ne mogu da zadrže suze.Najbolja drugarica je, kad je pala, Milicu podigla i bukvalno je nosila krvavu ka školi do nastavnice i tražila pomoć, nije ni slutila da se više neće probuditi. Kako kaže, Milica je prethodno tražila vodu.

Telo devojčice se još uvek nalazi ispred škole.

Danima se žalila na glavobolju

Kako saznajemo, devojčica se danima žalila na glavobolju, a danas je takođe rekla drugarima da je boli glava, pa je odjednom pala ispred škole u nesvest i udarila i glavom o stepenik.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR