недеља, јул 14, 2024
NaslovnaINFOVELIKA POTRAŽNJA ZA ROMANOM ,,MALO VREMENA IZMEĐU“ VLASTIMIRA BEZAREVIĆA

VELIKA POTRAŽNJA ZA ROMANOM ,,MALO VREMENA IZMEĐU“ VLASTIMIRA BEZAREVIĆA

Klasični književni rad Vlastimira Bezarevića je zauzeo važno mesto medju brojnom
populacijom koja je sve veća svakim danom za knjigom ,,MALO VREMENA IZMEĐU” i
,,BEZAREVIĆI PUTNICI NAMERNICI”

Kako odmice predstavljanje romana “Malo vremena izmedju”, autora Vlastimira Bezarevica, u izdanju IK”Prometej” Novi Sad, po Srbiji, opsta potraznja je za romanom po knjizarama. Na profile autora brojni su komentari :
Mica
,, Ne idite utabanim stazama nego tamo gde puta nema i ostavite svoj trag,, poznata je narodna mudrost. Svojim delom,, Malo vremena izmedju,,Bezarević je ostavio dubok trag, posebnošću, iskrenom emocijom i snagom argumenata. Životni put glavnog junaka i samo delo je, po mom mišljenju, istovremeno istoriografija, ljubavna priča velika životna drama. Kroz sve to suočen sa brojnim izazovima,, Vito,, opstaje i pobedjue. I neznam šta mi je fascinantnije, emotivnost, jednostavnost, zrelost, mudrost, jasnoća i umivenost rečenice. Ovo izuzetno delo ne može ostaviti nikog ravnodušnim. Najtoplije ga preporučujem svima, od najmladjih do najstarijih čitalaca. Oplemenjuje, obogaćuje, vaspitava i širi vidike. Hvala Vlastimiru za ovo sjajno delo, izuzetan ugodjaj i puno uspeha u budućnosti.

Mira,

Nakon citanja knjige ,,Malo vremena izmedju,, dugo cete ostati u mislima u drustvu Vite, jer ce Vas price o njemu na to podstaci.One pokazuju da su ljubav, sloga, odanost, plemenitost nasusno potrebne da bismo svet i mi bili bolji i srecniji. Knjiga puna ljudskosti koja se danas sve vise gubi.Cela kompozicija likova gradjena je brizno bilo da su centralni ili sporedni impresivno su docarani i svaki se jasno istice. Izuzetno dirljivo prikazano kad ponekad zivot izmakne iz ruku ,nenadani dogadjaji poput iznenadne bolesti, smrti voljene osobe , problemi na poslu tesko pogode i poremete. Uprkos teskim temama pisac uspeva da na privlacan nacin docara vreme od pola veka,lomeci preko ledja glavnog junaka istorijske poteze.Knjiga je zapravo vodic za razumevanje vremena u kojem smo ziveli i zivimo.

Knjiga se moze poruciti i pouzecem na telefon 065/90 38 088

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR