понедељак, 2 октобра, 2023
HomeINFOUskoro privremena bolnica za Priboj, Prijepolje i Novu Varoš

Uskoro privremena bolnica za Priboj, Prijepolje i Novu Varoš

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će pripadnici Vojske Srbije nastaviti da otvaraju privremene bolnice tamo gde je to potrebno i najavila da će jedna uskoro biti otvorena za zaražene iz Priboja, Prijepolja i Nove Varoši.

Nakon sednice Kriznog štaba, Brnabić je kazala i da će za desetak dana biti otvorena još jedna laboratorija “Vatreno oko” u Nišu, za analizu testova.

“Ovo je borba svih nas, nemojte da se bavimo politikom, politika je iza nas, imali smo izbore, oni su završeni, hajde sada da se fokusiramo na borbu protiv virusa korona. Sigurna sam da ćemo i ovo pobediti kao što smo pobedili u aprili i maju”, rekla je Brnabić.

FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/bs

Istakla je da se borba sa virusom korona neće završiti za dve ili tri nedelje, već dok se, naglašava, ne bude pronašla vakcina.

“Mi ćemo se fokusirati sada na septembar i na organizaciju rada škola, fakulteta i vrtića. Takođe, i našu privredu moramo da sačuvamo, jer nam od toga zavise plate u javnom sektoru, koliko kupujemo zaštinu opremu, brze i PCR testove…”, navela je premijerka.

Tanjug

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR