Javni internet glasnik – Info Group

U Srbiji su dosad potvrđena 384 slučaja koronavirusa u 35 gradova

U Srbiji je danas registrovan još 81 slučaj zaraze korona virusom. Ukupno 384 potvrđena slučaja COVID 19, saopšteno je na konferenciji za štampu u Vladi Srbije.

Da podsetimo, šezdesetogodišnja žena u Nišu je četvrta žrtva korona virusa u Srbiji, potvrdio je jutros ministar zdravlja.

Predsednik Aleksandar Vučić odbacio je danas predlog Saveza za Srbiju da se penzionerima dozvoli šetnja od 18 do 19 časova i poručio najstarijima da nipošto ne izlaze iz svojih domova.

Hale na Novosadskom sajmu će biti pripremljene za smeštaj pacijenata, za slučaj da se desi najgori mogući scenario, izjavio je gradonačelnik Novog Sada i šef Gradskog štaba za vanredne situacije Miloš Vučević.

U Novom Sadu otriveno je 15 slučajeva koronavirusa, u Ćupriji 13, dok ih je u Kruševcu i Čačku po deset. Slede Kragujevac sa osam potvrđenih slučajeva, Kikinda sa šest i Vranje sa četiri.

Užice, Aranđelovac i Zrenjanin imaju po tri potvrđena slučaja, dok je u Zaječaru, Lučanima i Pančevu registrovano po dvoje obolelih.

Po jedan slučaj zaraze koronavirusom potvrđen je u sledećim gradovima: Sremski Karlovci, Stara Pazova, Temerin, Subotica, Leskovac, Veliko Gradište, Požarevac, Gornji Milanovac, Bela Palanka, Dimitrovgrad, Kraljevo, Svilajnac, Vrnjačka Banja, Sjenica, Velika Plana, Paraćin, Sombor, Bačka Topola i Sremska Mitrovica.

%d bloggers like this: